Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å fortelle hvis din windows xp home er en 32 bit eller 64 bit

Postet av : P-O Lennartsson

En datamaskin er litt teller bestemmer hvor mye data den kan behandle. I Windows XP-operativsystemer, 32-bit og 64-bit er den mest vanlige prosessorer. Jo høyere bit teller, desto raskere datamaskinen din er i stand til å behandle data. Det er viktig å finne ut om du bruker en 32-eller 64-bits system, slik at når du installerer programmer, programmer og drivere, kan du være sikker på at de er kompatible med din versjon av Windows

Du trenger:.
Windows Installasjon disk.

Bruke System Properties


en.
Klikk på Windows "Start"-menyen og klikk "Kjør" for å starte kommandoen boksen. Skriv "sysdm. cpl" (uten anførselstegn) og trykk "Enter" for å starte dialogboksen Systemegenskaper.
To.
Klikk på "General" fanen. Du skal kunne se informasjon om ditt operativsystem. Hvis du kjører en 64-bits system, skal du se "Windows XP Professional x64 Edition Version" under "System". Hvis du kjører en 32-bits system, skal du se bare se "Windows XP" (hjemme-eller profesjonell) under "System".
Tre.
Lukk dialogboksen Systemegenskaper.

Bruke System Information Window


en.
Klikk på Windows Start-menyen og klikk "Run "for å starte kommandoen boksen. Skriv "winmsd. exe" (uten anførselstegn) og trykk "Enter" for å starte System Information-vinduet.
To.
Klikk på "System Summary" i navigasjonsruten og finne "Prosessor" under "Item" i Detaljer-ruten. Hvis prosessoren verdien begynner med x86, kjører du en 32-bits versjon av Windows. Hvis prosessoren verdien begynner med ia64 eller AMD64, kjører du en 64-bits versjon av Windows.
tre.
Lukk System Information-vinduet.


Copyright © 2011