Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å reparere en avstemning maskin

Postet av : Valon Istrefi

Kanskje få utstyret reparasjon scenarier er mer enn vanskelige problemet med å reparere en avstemning maskin. Stemmegivning maskiner er strengt kontrollert av deres beslutningstakere, samt av statlige tjenestemenn. Selv ordet "fikse" er svært følsom og har aldri brukt rundt de fleste fylket kontorist kontor på grunn av skremmende konnotasjoner. Dersom stemmemaskiner i fylket ditt valg kontorer er brutt, er det alltid en state-mandat, foreskrevet rutine for "recertifying" dem for bruk

trenger Du:
Machine leverandørens bruksanvisning.


en.
Ring maskinen leverandøren. Det er mange forskjellige leverandører for elektronisk stemmegivning maskiner, deriblant kjente navn som Deibold, ES S og Sequoia, og hver har sin egen design og programvare. Disse leverandørene har strenge service avtaler med de ansvarlige for valg til å ta seg av vedlikehold saker til enhver tid, inkludert den dagen et valg. Disse leverandørene tilbyr også videre opplæring til fylkestingsvalget ansatte å håndtere mindre problemer en slik avstemning syltetøy, fjerner stemmeseddelen tilgang baren, eller erstatte tabulation utskriften papir. De fleste leverandører vil legge støttepersonell inne i fylket kontorene på valgdagen for å overvåke ytelse og ta seg av eventuelle alvorlige problemer. Mange leverandører 'avtaler med fylkeskommunene inkluderer den forutsetning at, utover et visst punkt, må ingen ikke-leverandøren medarbeider engang forsøke å "reparere" en stemme maskin. Leverandørene føler de må tett kontroll utstyret sitt for å bevare sitt rykte. Hvis en maskin i ditt valg kontoret synes å være feil, ringe leverandøren og ikke la utrente ansatte til å prøve for mye: du kan være ugyldig din avtale med leverandøren.
to.
Sjekk tilstanden vedtekter. Ikke bare er stemmemaskiner styres av kontrakten mellom leverandøren og kommunen funksjonærer 'kontorer, men de er strengt kontrollert av statlige forskrifter. Bruk av elektronisk stemmegivning maskiner er kontroversielt og statlige lovgivende forsamlinger har gått mange lover å prøve å forsikre velgerne om at maskinene er trygge og ærlige. Noen reparasjon innsats vil være ikke bare tåpelig, og sannsynligvis fåfengt, men kan også være åpenbart ulovlig i staten. De fleste lover forbyr store bøter og mulig fengselsstraff for "tukling" med stemmemaskiner. Kontakt State Board of valg eller lignende instans for å finne ut hva de juridiske grensene er for stemmegivningen maskinen reparasjoner.
Tre.
Beskytt stemmer allerede kastet. Hvis en avstemning maskin brytes ned på valgdagen, har det mest sannsynlig allerede telles flere stemmesedler eller stemmer. Disse stemmene er vanligvis tatt opp på en data-kort inn i maskinen. Før du gjør noe for å reparere den ødelagte maskinen, må du ta forholdsregler for å beskytte data som allerede er registrert. Sjekk din maskin bruksanvisningen for å finne den riktige fremgangsmåten for å slå ned en maskin, og fjerne data kortet, så vil disse stemme teller ikke gå tapt. Hvis du ikke er sikker på hva de skal gjøre, ikke gjøre noe! Ring leverandøren og be om hjelp.
Fire.
Recertify, men ikke "reset". Hvis leverandøren din gir instrukser eller tillatelse til dette, kan du være i stand til å stoppe maskinen for å kjøre en diagnostisk self-test. Hvis maskinen passerer denne testen, er det resertifisert for bruk. Men en tilsiktet "nullstilling" av maskinen-som tar det tilbake til den tilstanden den var i dagen før valget --- som på noen måte visker ut tidligere stemme teller, er vanligvis ikke tillatt. Avstemmingen maskiner må holde nøyaktig telling av hvor mange stemmer ble avgitt i hver stemmegivningen plass i for prosessen for å opprettholde integritet. En "nullstilling" av maskinen kan tørke ut disse dataene.

Tips og advarsler


  • Hvis en kvalifisert tekniker ikke kan komme til polling stedet å fikse maskinen, sperre maskinen fra videre bruk for resten av dagen og flytte til papir stemmesedler. De fleste maskiner har forseglet lås bokser for å samle un-telte stemmesedlene før de kan telles senere.
    
    Copyright © 2011