Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan få tilgang til og overføre data

Postet av : Jan-Olof Stoor

Tilgang og overføring av data på en lagringsstasjon, for eksempel en harddisk på en datamaskin, og deretter overføre det til en annen lagringsenhet, for eksempel en USB flash-stasjon eller en ekstern harddisk, kan gjennomføres av alle som har en grunnleggende forståelse av datamaskiner. Den enkleste metoden for å få tilgang til og overføre data er kopier og lim metoden, som innebærer tilgang til data fra en lagringsenhet (kopi), og deretter overføre den til en annen lagringsenhet (lim)
en.
Åpne "Min datamaskin"-vinduet ved å klikke på "Min datamaskin" snarvei på skrivebordet eller ved å klikke på "Start"-menyen og åpne "Min Computer "derfra.
to.
Åpne lagringsenheten (CD /DVD-stasjon, lokal disk (harddisk), flyttbar lagringsenhet, etc. ) som inneholder dataene du vil tilgang. Åpne mappen som inneholder dataene filene du vil overføre. Hvis du vil ha tilgang til mapper på de viktigste harddisken, klikker du på "Lokal disk (C:)," klikk på "Documents and Settings" og velg din brukerprofil, og dette vil vise deg alle dine personlige filer og dokumenter.
tre.
Velg filene du vil kopiere ved å holde "Ctrl"-tasten og klikke på filene én etter én. Hvis du vil velge alle filene, hold "Ctrl"-tasten og trykker på "A"-tasten for å markere alle filene. Du kan også gjøre dette med mapper.
Fire.
Trykk på "Ctrl" + "C" for å kopiere alle data som du har markert. Hvis du ønsker å "Cut" filene (som betyr å bevege dem og ikke la en kopi i den originale mappen), trykk både på "Ctrl" tasten og "X"-tasten samtidig. Alle data mapper eller filer vil forsvinne. Tilbake til "Min datamaskin" side og åpne stasjonen du ønsker å kopiere dataene til.
Fem.
Finn mappen du vil overføre data til i lagringsenheten og trykk "Ctrl" + "V" tastene samtidig for å lime inn alle dataene. Vent til data for å fullføre overføring før aksessering av data;. En fil som er i bruk kan ikke overføres

Previous:nothing
Next:hvor å fjerne en makt virus

Copyright © 2011