Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan finne det grafikk kortet mitt dell har

Postet av : Jonathan Nyberg

Grafikkortet (aka skjermkort) er en hardware komponent som lar deg se bilder og innhold på datamaskinen. Mange ulike grafikkort er tilgjengelige, slik som ATI Radeon, Nvidia og Asus. Grafikkort varierer i kvalitet, hastighet og ytelse. For Dell-maskiner, er det viktig å vite hva slags grafikk-kort du bruker, slik at du kan installere programmer som er kompatible med ditt datasystem

Du trenger:. .
USB-kabel bro


en.
Klikk på Windows Start-knappen og høyreklikk på "Min datamaskin" (Windows XP) eller "Computer" (Windows Vista og 7). Bla nedover pop-up menyen og klikk "Rediger" for å starte "Computer Management" vinduet.
To.
Klikk "Device Manager" for å starte Device Manager. Klikk på pluss (+) symbolet ved siden av "Display Adapter. " Du bør se grafikkortet (skjermkortet) som du bruker. Skriv ned navnet på grafikken.
Tre.
Gå til Dell bruksanvisning siden hvis du vil vise mer informasjon om grafikkortet er installert på datamaskinen (se Ressurser). Klikk på "Video Adapter," deretter velger du hvilken type video /grafikkort som datamaskinen bruker. Klikk for å velge skjermkort til å vise brukerhåndboken.


Copyright © 2011