Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

winrar virus hjelp

Postet av : Jeanette Morales

Datavirus, som WinRAR virus, infiserer datamaskinen fra kilder, slik som e-post og ødelegge maskinen ved å feste seg til én fil, og kopiere over harddisken på datamaskinen. Fjerne virus og beskytte datamaskinen mot fremtidige virus infeksjoner sparer brukeren for forverring av infeksjon sammen med kostnadene for reparasjoner til datamaskinen som følge av virus, som WinRAR og trojanske hester infeksjoner

trenger Du:
USB bro-kabel.

Definisjon Oppdateringer

Konfigurer din antivirus og spyware-beskyttelse for automatiske oppdateringer. Aktivering av automatiske oppdateringer i en antivirus og spyware fjerning programmet sikrer at datamaskinen er beskyttet mot de nyeste og vanligste former for virus og spyware. Mange antivirusprogrammer, som AVG, samt spyware-beskyttelse programmer, inkludert Super AntiSpyware, vil utføre oppdateringer på systemet oppstart eller som et resultat av en bruker-generert oppdateringsprosessen.

Real Time Protection

Aktiver real-time beskyttelse når du installerer antivirus og spyware-beskyttelse programvare. Real-time beskyttelse kan du være i stand til å bruke datamaskinen når du surfer på Internett og mange andre programmer mens du er koblet til Internett mens hindre virus og spyware-programmer fra infiltrere datamaskinen.

Planlagt Skanning

Bruk planlagt skanning funksjon i en antivirus eller spyware-beskyttelse programvare, slik som AVG Antivirus eller SUPERAntiSpyware. Planlagt skanning lar deg skanne datamaskinen på en bestemt tid hver dag, annenhver dag, eller bare på dager som du velger for at datamaskinen skal skannes for virus og spyware infeksjoner. Hvis WinRAR er oppdaget under et planlagt søk, bare følg karantene og fjerning prosedyre for virus eller spyware-beskyttelse program

Brukergenerert Scan

User generert skanninger kan utføres ved et tapt planlagt skanning, som diagnostisk verktøy for treg eller upassende system ytelse eller som et resultat av et sanntids infeksjon. Tillat skanningen å fullføre og følg deretter karantene og fjerning prosedyrer for å fjerne infeksjoner av WinRAR og andre spionprogrammer og virus fra datamaskinen din.

Previous:nothing
Next:hvor å konvertere lyd rmj til mp3

Copyright © 2011