Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

datamaskin feilsøking nettsteder

Postet av : Jeanette Morales

Datamaskiner er komplekse, sammenlignet med andre hjemme elektronikk. PCer (personlige datamaskiner) med Windows-programvare, for eksempel, er noen ganger frustrerende på grunn av de mulige kombinasjonene og konflikter av hardware og software komponenter. Enten du støter på et problem som du ikke kan løse ved å restarte datamaskinen, eller du vet hva problemet er, men ikke hvordan å fikse det, slå til en rekke anerkjente nettsteder med svar på generelle og spesifikke problemer.

offisiell Microsoft Support

Windows-brukere har Microsofts offisielle støtte nettsted. Webområdedeler bryte ned av spesielle programmer, versjoner av Windows, vanlige problemer, Windows-relaterte hardware problemer og en søkefunksjon som gir deg tilgang til "Knowledge Base. " Dette søket vinduet foreslår automatisk emner som du skriver. Men dette området ikke gir generelt støtte for Microsoft operativsystemer eldre enn Windows XP.

Offisielle Apple Support

Mac-brukere har en offisiell support nettsted også, link under under Referanser. Forsiden er delt inn i Mac, iPod og iPhone. Se for rask tilgang til "Apple Discussions," hvor registrerte brukere snakke med hverandre og utføre community-basert støtte, og inneholdt linker til dokumentasjonen for enheten.

Computer Hope

Hvis du ikke finner svar på Windows eller Apple support sider, prøv uoffisielle nettsteder og fora. En anerkjente destinasjon er ComputerHope. com, som har eksistert siden 1998. Stedet har hatt fora siden 2004 som tilbyr hjelp for Windows, Mac og Linux-brukere. Det er enda en DOS sub-forum. Resten av området har en stor database med både vanlige problemer og bestemte glitches, selv om det er Windows-orientert.

Bredbånd Rapporter

Hvis du har problemer med Internett-tilkobling, er BroadbandReports. com (BBR) en annen populær nettsted med kundestøtteproblemer. Dens brukerfora bryte ned av bestemte Internett-leverandører, Internett-enheter, tilkoblingsmetoder og region. Videre er det ikke nødvendig å registrere deg for å legge inn en kommentar. BBR har også generell hardware og software support forum, et verdipapir forum og en Mac support forum.

Internet Relay Chat

Forum kan ha en langsom svar hvis spørsmålet ditt er vanskelig eller ikke mange som besøker forumet på den dagen du gjør. Hvis du allerede er kjent med Internet Relay Chat (IRC), søk etter et Windows-kanal der du kan spørre om problemet ditt, og du kan få en raskere respons. Hvis du ikke er kjent med IRC, er det tutorial nettsteder for å komme deg opp og kjører, en av dem er knyttet under i Resources.


Copyright © 2011