Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å blokkere tilgangen til bestemte nettsteder i pix 506

Postet av : Jeanette Morales

Den Pix 506 er en type brannmur system utviklet av Cisco. Enten for en skole, et kontor, eller bare et hjemmenettverk, er det noen ganger nødvendig å blokkere enkelte nettsteder fra å bli sett av hvilken som helst datamaskin tilgang til nettverket. I dette tilfellet, kan Cisco Pix 506 være et perfekt tillegg til din computering behov. Ciscos Pix 506 er fullt tilpassbar og er kontrollert av deg administratoren. Ved hjelp av dette systemet, kan du veldig enkelt blokk og reversere blokken på et nettsted du velger
en.
Blokker alle nettstedet ditt ved å velge første tilgang til system32 stasjonen på administrative datamaskinen. For å gjøre dette, velger du "Min datamaskin"-ikonet fra skrivebordet. Derfra, dobbeltklikk på "C-Drive" etterfulgt av "Windows", "system32," "drivere," og deretter "osv. "
to.
Finn filen som heter "Hosts . " Dobbeltklikk på filen, vil en meldingsboks dukker opp spør i hvilket program ønsker du å åpne filen, bla gjennom alternativene, og velg enten wordpad eller notepad.
tre.
Finn linjen som sier ordet "localhost. " Dette vil bli angitt av en lang sekvens som begynner med tallet 127. Lag en ny linje som er ett tall opp fra localhost nummeret. For eksempel hvis det localhost nummeret er 127. 0. 0. 4, deretter nummeret du skriver inn vil bli 127. 0. 0. 5. Trykk på mellomromstasten en gang etter inputing det nye nummeret, og skriver inn URL eller web-adressen til nettstedet ønsker å blokkere. Klikk "Lagre" og lukk alt du har åpnet.
Fire.
Gå inn i din nettleser og sjekke at nettstedet er blokkert. Hvis prosessen er vellykket, vil du få en blokk nettsted melding etter at du prøver å logge inn.

Tips og advarsler


  • å oppheve blokkeringen av en nettside, bare følge trinnene og slette linjen i filen som du har lagt å blokkere nettstedet. Husk å klikke "Lagre" når du er ferdig, og nettstedet vil bli blokkert.
    Previous:hvor å avslutte Winlogon.exe
    Next:nothing
    
    Copyright © 2011