Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å bruke Apples nettsted for støtte

Postet av : P-O Lennartsson

Apples support nettsider har artikler og tips for nesten alle problemet ditt eple produktet kan ha. Det er spesielt nyttig for personer som ikke har et eple butikk i nærheten. Granskes informasjonen kan være den mest utfordrende delen. Bare ta en pust og kjenner den informasjonen du er ute etter er der. Det tar bare tid å finne det
en.
Gå til eplet nettsiden. Når på nettstedet klikke støtte fanen øverst på skjermen. Dette er din one stop shopping for alle dine kundestøttespørsmål. Her finner du flere artikler om en rekke emner. Den første avgjørelsen du må gjøre er hvordan du skal sortere gjennom informasjon. Du kan bare søke på spørsmålene dine, velg ditt produkt eller bla toppsøk.
To.
Skriv spesifikk informasjon i søkefeltet. Jo mer spesifikk du er om ditt problem jo raskere kan du finne løsningen. Hvis du har et veldig spesifikt problem som min skjerm er blå type som i søkefeltet. Men, hvis du ikke er helt sikker på hva du skal se etter finn ditt spesifikke produkt. På forsiden av supportside klikke flere kategorien under produktet du eier å finne flere artikler om dette produktet. Produktene er iPod, iPhone eller Mac datamaskin.
Tre.
Bla de siste fakta i støtte delen på høyre side av skjermen for å finne grunnleggende hjelp. Her finner du en liste over de mest brukte søkeordene. Disse er mest nyttig for iPod kunder som trenger enkle løsninger, men det kan være vanskeligere å finne akkurat det du leter etter hvis du har et mer komplisert spørsmål. Dette er et godt utgangspunkt for å lære om stedet.
Fire.
Bruk artikler som ligner på problemet for å finne løsningen. Hvis du søker etter den perfekte artikkelen for å løse problemet ditt, men kan ikke finne det, se på bunnen av hver artikkel for å finne linker til lignende emner. Apple gjør en god jobb med å knytte sammen artikler.

Tips og advarsler


  • Ikke bli frustrert tidlig fordi det vil ta litt tid å finne det du er leter etter.
    
    Copyright © 2011