Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du fjerner et virus som skaper en kobling til en homofil nettsted

Postet av : Jan-Olof Stoor

Et datavirus er et ondsinnet program som kan føre til at datamaskinen opptre uberegnelig og redusere ytelsen til din maskin. Noen virus kan være mer inngripende enn andre, spesielt, vil noen endre innstillingene i enkelte programmer (som startside i nettleseren) i et forsøk på å annonsere en nettside eller con deg til å kjøpe et stykke programvare du trenger ikke Du trenger:
ComboFix

Fjerne Virus


en
Last ned ComboFix (direkte koblingen i Resources). . . Det er ingen installasjon nødvendig, så bare kjøre. Exe-filen. Hvis du blir bedt om, oppdatere programvaren.
To.
Godta vilkårene og betingelsene.
Tre.
Vent til skanningen er fullført. Dette kan ta litt tid, avhengig av maskinkonfigurasjon og skade gjort av virus, adware og annen skadelig programvare.
Fire.
Start maskinen når du blir spurt. Din oppstart blir saktere enn vanlig, så ComboFix fortsetter å gjøre jobben sin.
Fem.
Les teksten loggen som dukker opp når skanningen er ferdig. I den, vil du se en liste over infiserte programmer og navnene på infeksjoner. På dette punktet, har viruset blitt fjernet, men det kan være lurt å lagre den for fremtidig referanse.

Gjenopprette nettleser hjemmeside


en.
Åpne din web nettleseren.
to.
Velg "Verktøy" og gå til "Options". De fleste nettlesere bruker tilsvarende terminologi, men noen kan være litt annerledes.
Tre.
Velg "Main"-kategorien (vanligvis lengst til venstre). Her kan du endre adressen til hjemmesiden din (det skal for tiden være linken til uønskede nettstedet). Klikk på "Apply"-knappen eller tilsvarende.
Fire.
Start nettleseren på nytt.


Copyright © 2011