Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan bli kvitt den trojanske hesten

Postet av : Magnus Ekblad

Trojanske hester er en type datamaskin malware (ondsinnet program) som får tilgang til en datamaskin via en handling av brukeren, som å installere en skadet program. Prosessen med å slette trojanere ligner bli kvitt noen annen malware, som virus, spyware og adware

Du trenger:. .
Anti-virus program
Windows Defender.
Anti-spyware/malware program.


en.
Fullt oppdatere anti-virus program. Anti-virus programmer bruke et bibliotek med definisjoner av kjente virus og trojanere til å skanne datamaskinen for problemer. Hvis du er infisert av en ny trojaner, kanskje et gammelt virus definisjon glipp av trusselen.
To.
Utfør en full system scan med ditt anti-virus program, med den strengeste skanning nivå mulig . Noen anti-virus programmer kan du angi hvor grundig de skanne. Grundigere skanninger ta mye lengre tid, men kan dukke opp flere problemer.
Tre.
Fjern trojanske hester eller annen malware oppdaget av virus skanningen.
Fire.

Kjør en scan med Windows Defender hvis aktuelt. Windows Defender er et anti-malware verktøy levert av Microsoft for Windows Vista og Windows XP-systemer. Å kjøre en Defender scan, klikk "Start", "Control Panel", "Windows Defender", deretter "scan".
Fem.
Last ned og kjøre tredjeparts malware skannere. Noen ganger din anti-virus program ikke vil fange en trussel, men forskjellige spyware og adware fjerning verktøy kan lastes ned for å hjelpe deg å bli kvitt trojanere. Spybot Search and Destroy, og Ad Adware av Lavasoft, er to verktøy som er gratis å laste ned og kjøre, og kan hjelpe skanne etter og fjerne malware.
6.
Søk etter Trojan-spesifikke støtte. Hvis du er klar over navnet eller den trojanske som infiserte datamaskinen, eller mediet det brukes til å få tilgang til datamaskinen (programmet eller handlingen du utførte for å få infisert), prøver å finne hjelp på nettet for det bestemte trojaner.

Tips og advarsler


  • Ikke kjøre mer enn ett anti-virus program på samme tid. Ved hjelp av en brannmur kan bidra til å hindre malware i å få tilgang til datamaskinen din.
    
    Copyright © 2011