Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan bli et nettsted forhandler

Postet av : Ulf Friberg

Hver dag, er store mengder penger byttes mot nettsteder --- komplett nettsteder, med domenenavn, innhold, og all trafikken og overskudd som kan komme sammen med dem. Folk som begynner nettsteder og selge dem er kjent som "site svømmeføtter," og noen av dem blir ganske velstående. Site bla krever arbeid og tid, men svært lite penger er nødvendig for å komme i gang. Når du har funnet en vellykket formel, kan du gjenta det, til slutt kommer inn i virksomheten på heltid

Du trenger:. .
Computer
Pålitelig Internett-tilkobling.
$ 100 oppstart kapital.

Starter Your Site


en.
Tenk på et godt domenenavn og registrere det på en registrar som GoDaddy. com. Du vil ha mest suksess ved hjelp av en. Com-domene med færrest mulig bokstaver. Hvis du ikke klarer å få et kort domenenavn, må du kontrollere at den er minneverdig.
To.
Start en konto med en web hosting leverandør. Selv om du ikke trenger mye lagringsplass, må du kontrollere at planen har ganske høy overføringshastighet grenser til å betjene den trafikken som du vil motta. Vurdere å betale for det første året i forveien,. . Den beste fortjenesten kommer fra områder som kan vise motta flere måneder med konsekvent trafikken
3
Lag siden ved hjelp av programvare som er enkel å vedlikeholde, som for eksempel WordPress. Nettstedet ditt må ha nyttig innhold som er relatert til domenenavnet som du har valgt. Hvis du ikke er sikker i din skriving evner eller ikke har tid til forfatter ditt eget innhold, vil en tredjepart skriftlig service selge artikler til deg for et par dollar hver. Innhold skal bli lagt til nettstedet ditt på en jevnlig basis.

Økende trafikk og Tjen penger


en.
Optimaliser nettstedet for søkemotorer ved å sørge for at innholdet omfatter vilkår om at folk kan søke etter. Hvis noen kan finne nettstedet ditt ved å søke etter strengen "miste vekt naturlig," sørge for at nettstedet har en artikkel som inneholder denne strengen et par ganger. Jo flere søkestrenger at nettstedet ditt er optimalisert for, jo mer trafikk du får.
To.
Legg til et forum på nettstedet, noe som vil gi de besøkende en mulighet til å diskutere temaet . Et forum gir besøkende en grunn til å fortsette å komme tilbake, og vil også bringe nye besøkende til området.
Tre.
Legg til Google AdSense på webområdet ditt. AdSense vil injisere smakfulle reklame inn på området, som vil bli knyttet til innholdet på nettstedet. Hver gang en person klikker på en av disse annonsene, vil du tjene penger.
Fire.
Bli en affiliate markedsfører for minst ett relatert produkt. For eksempel kan et nettsted om å miste vekt være en effektiv affiliate for en diett supplement. Du vil få utbetalt provisjon for hvert salg du genererer.

selge din side


en.
evaluere nettstedet etter seks måneder for å måle om noen kanskje vil kjøpe det. For å være levedyktig, bør nettstedet være mottar tusenvis av unike besøkende hver måned, og tjene en liten inntekt gjennom AdSense og affiliate salg. Hvis området ikke er vellykket ennå, fortsetter å arbeide på den i ytterligere seks måneder.
To.
List nettstedet ditt på en auksjon nettside. Hvis det er med masse trafikk, vil en entreprenør synes det å være moden for videre utvikling og legger inn bud.
tre.
Bruk pengene du har tjent til å velge et nytt domenenavn, og starte prosessen over.

Tips og advarsler


  • ikke være i et rush for å selge på området du har brukt så mye tid på å utvikle. Når du har nådd et nivå av trafikken som andre ville være sjalu på, vil tiden være riktig å selge den. Hvis du har midlene, vurdere å starte flere nye områder samtidig. Det kan ta flere måneder å bygge et nettsted som genererer nok trafikk, og har mange nettsteder som er i ulike stadier av utvikling er nøkkelen til å tjene en bærekraftig inntekt.
    
    Copyright © 2011