Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å google toppen nettsteder

Postet av : Jan-Olof Stoor

Du kan bli en ekspert "Internett-surfer" i gang med disse enkle å følge instruksjoner, og lære hvor enkelt det er å finne det du ønsker på søkemotorer som Google. Disse instruksjonene er for de nye Internett-brukere der ute og er ikke ment for eksperten bruker. Dette er grunnleggende instruksjoner, men er viktige for å maksimere din surfing ferdigheter

Du trenger:. .
Datamaskin
En Internett-tilkobling.


en.
Først vil du vil åpne Google i nettleseren din, hvis du bruker Windows Internet Explorer er det beste alternativet, hvis den en mac da Safari er den beste.
to.
Når Google søkeboksen er tilgjengelig, skriver du "Best Web Sites" eller "Top Websites" og du vil bli rettet til flere "sensur" nettsteder som automatisk har listet opp hva de mener er de beste nettstedene. Jeg vet for et faktum at noen av de du ser vil bli eBay, Craigslist, Amazon, CNBC, MSNBC, og lignende.
Tre.
Når du lære hva de beste nettstedene er, prøve dem ut! Bare husk når du ønsker å finne noe spesifikt på internett ved hjelp av søkemotorer som google, være så spesifikk som mulig. Betydning hvis du ønsker å finne ut hvordan å gjøre noe, som å finne denne artikkelen, skrive så mange ord om motivet du ønsker å finne ut som mulig. Ikke bekymre deg for å få det helt riktig, hvis du får hovedideen over søkemotoren vil gjøre resten.

Tips og advarsler


  • Husk Google liste toppen søkte nettsteder først, så gjør litt å se hvis du ikke finner akkurat det du leter etter rett utenfor flaggermus.
    
    Copyright © 2011