Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du får tilgang til nettsteder hvis du har Internet Explorer 8

Postet av : Jeanette Morales

Jeg hadde en tid med et bestemt nettsted som jeg brukte. Jeg var ikke i stand til å komme inn på nettstedet av ukjente grunner. Jeg var endelig i stand til å komme inn på nettstedet ved å gjøre et par enkle ting med min internet explorer 8. Det var veldig enkelt å gjøre

Du trenger:.
Internet Explorer 8 nå!


en
Hvis du har et nettsted som du har brukt mange ganger. . , og det er en nettside som du måtte logge inn, og du har problemer med å logge inn i det nå, her er noen enkle trinn for å komme inn på nettstedet ditt.
Først går du til internet explorer. Klikk på "Tools". Klikk deretter på Alternativer for Internett. I Alternativer for Internett, klikker du på kategorien Sikkerhet.
To.
Klikk deretter på "Klarerte områder" og klikk på Standard level knappen. Klikk deretter på knappen Områder. Legg til nettsted som du har problemer med å feltet. Kontroller at du bruker hele web-adresse, http:. . . etc.
Tre.
Hvis den første trinnene ikke fungerer, kan du også prøve dette. På Verktøy-menyen på internet explorer, klikk på "Alternativer for Internett". Klikk deretter på "innholdet"-kategorien. I "sertifikater", klikk "Clear SSL State". Klikk deretter på "ok".
I "Autofullfør"-området, klikker du på "innstillinger". Sørg for at alle rutene er merket og klikk "Slett Autofullfør-loggen". Klikk på "ok" og "ok" og prøv deretter å logge på ditt nettsted. Du må kanskje starte datamaskinen på nytt.


Copyright © 2011