Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hva er filendelsen nå?

Postet av : Camilla Näslund

På datamaskinen, hvert program du bruker, og alt du ser funksjoner på grunn av filer, selv de minste elementer som ikoner, og markøren, har tilsvarende filer som gjør dem vises. På et Windows operativsystem, er det nå filtypen en av filene er ansvarlig for disse små elementene

Identification

A. filen med. valuta utvidelsen er en Windows markør. Markøren er elementet på datamaskinen som ofte vises som en spiss finger, trekant eller formue jeg og som beveger seg når du manipulere musen.

Beliggenhet

Når du surfer gjennom datamaskinen din, er du mest sannsynlig å finne en. valuta fil mens innsiden av et Windows-program mappe i "Min datamaskin".

Funksjon

Filtypen. valuta fungerer som en markør for Windows-operativsystemet, slik at det å få rask tilgang markøren filen og gjøre markøren vises, og reagerer på bevegelsene til musen. Markøren lar deg se hvilke elementer du skal velge, og hvor du skriver inn tekst mens du skriver.

Fordeler

The. Valuta-filene kan tilpasses ved å laste ned et tema mappe fra et nettsted som tilbyr spesialiserte grafikk for å endre utseendet på skrivebordet som passer din smak og interesser.

Hensyn

Aldri slette en. valuta fil fra datamaskinen fordi dette kan føre til at systemet ikke fungerer som det. Hvis du ønsker å endre markøren, gjør så min tilgang til "Control Panel", velge "Pekere Tab," surfer for. Valuta ikonet du ønsker å bruke for å erstatte gjeldende ikonet og velge "OK. "


Copyright © 2011