Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å fastsette en svak laptop-skjerm

Postet av : Annika Hultén

Av og til kan du finne din bærbare skjermen er for svak for din smak. En vanlig stasjonær PC er skjermen, og har et menysystem som lar deg justere lysstyrken og innstillinger som du vil. En bærbar skjerm har ingen slik kontroll. Du kan justere lysstyrken på laptop skjermen ved hjelp av den bærbare tastaturet

Du trenger:.
Bærbar datamaskin


en
Trykk og hold "FN. . "tasten på din bærbare tastaturet. Dette er "Function" tasten, som driver mye på samme måte som "Shift"-tasten gjør: Det lar tastatur knapper som skal brukes til flere formål. Det er plassert i nedre venstre hjørne på de fleste bærbare tastaturer, ved siden av "Windows," "CTRL" og "ALT"-tastene.
To.
Se på den øverste raden av tastene på tastaturet for en nøkkel med en liten trekant som peker oppover og symbol av en sol på den. Dette er "Øke Lysstyrke"-tasten. Med "FN" tasten holdes nede, trykk på "Øk lysstyrke"-tasten. På de fleste bærbare tastaturer dette er "F7"-tasten, men det varierer avhengig av modell.
Tre.
Fortsett å holde nede "FN" og "Øke lysstyrke"-tasten til dim laptop skjermen har nådd nivået på lysstyrken du trenger. En laptop skjerm kan bare bli så lys. Det vil stoppe på sitt høyeste innstilling.
Fire.
Slipp "FN" og "Øke Lysstyrke" tastene. Du har nå rettet opp dim laptop skjermen.

Tips og advarsler


  • øker lysstyrken på laptop skjermen vil bruke batteriet raskere.
    
    Copyright © 2011