Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å fjerne et passord fra en toshiba laptop

Postet av : Stefan Svensson

Du har akkurat kjøpt en Toshiba bærbar PC i går, og du har satt opp BIOS passordet for å hjelpe deg å holde den sikker. Men i dag som du startet opp det nye systemet du skjønte, kan du ikke husker passordet. Hvordan vil du noen gang komme tilbake i den bærbare datamaskinen

trenger du:?
Recovery disk for Toshiba laptop


en
Ta batteriet ut av batterirommet på. . bunnen av den bærbare datamaskinen. Alt du trenger å gjøre er å låse opp denne avdelingen, og trekk ut batteriet. Det anbefales at du la ut batteriet i minst 24 timer for å fjerne passordbeskyttelse. Etter 24 timer, installere batteriet lades opp.
nå prøver å starte den bærbare datamaskinen. Hvis dette ikke løste problemet, videre til trinn to.
To.
Formater harddisken. Du kan gjøre dette ved å sette inn recovery disketten i stasjonen. La den fullstendig re-installere. Dette vil reload alle de opprinnelige innstillingene. Etter oppgangen platen har fullført sin syklus, vil du bli bedt om å starte den bærbare datamaskinen. Hvis dette ikke løste problemet, videre til trinn tre.
Tre.
Kontakt Toshiba og sette deg på en tjeneste samtale. En Toshiba tekniker må bruke det som kalles en teknisk nøkkel for å låse den bærbare datamaskinen, hvis du ikke er i stand til å reformatere med utvinning disk.


Copyright © 2011