Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å slippe og fornye datamaskiner ip-adresse

Postet av : Ulf Friberg

Hvis du kobler opp en ny datamaskin, en ny harddisk, eller en re-formatert harddisk til modemet, mer enn sannsynlig at du trenger å frigi og fornye IP-adresse for å få en Internett-tilkobling.

Hvis du ser feilen, "Begrenset eller ingen forbindelse", eller "Network Cable Unplugged" (og din Ethernet eller USB-kabelen er ikke koblet), så du trenger å fornye din IP-adresse for å få på Internett og her er . hvordan du gjør dette
en.
Åpne opp kontrollpanelet i Windows Vista eller Windows XP. I XP, klikker du på Network Connections, i Vista, gå til Nettverk og Internett, deretter Network Sharing Center, under OPPGAVER klikk "Administrer nettverkstilkoblinger. "
To.
Finn din lokale tilkobling ikonet og høyre-klikk (hvis du ikke har noen lokal tilkobling ikonet du trenger å "legge til et nytt nettverk" og sjansene er du har et nettverkskort driver problem-driverne er vanligvis ikke er der eller må avinstalleres og reinstallert).
Høyreklikk på Lokal tilkobling ikonet og velg "deaktiver. "
tre.
Når du har deaktivert lokal tilkobling (du har nå gitt ut din ip-adressen) du må da koble fra modemet. Hvis du har en ruter, må du koble fra ruteren også. Pass på at alle lysene er ute på modemet når du kobler den. Hvis du kobler modemet ditt, og du har fortsatt lys på det betyr at du har et batteri backup i modemet, og du må ta ut batteriet. Når alle lysene er ute på modemet, vent ca ett minutt så kobler du modemet tilbake og sett inn batteriet hvis det har en.
Fire.
Gi modemet om et minutt eller to for fullt tilbakestille. Når alle lysene på modemet er tilbake til normal, gå tilbake til Lokal tilkobling-ikonet (du vil ikke slå av datamaskinen i denne prosessen), høyreklikker du igjen, og denne gangen velger "aktivere. " Du vil se ordet "aktivere", så vil du se ordet "tilkoblet. "Hvis du ser" koblet "du har fornyet din IP-adresse, og skal nå ha internettilgang.


Copyright © 2011