Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du rengjør en microsoft datamaskin

Postet av : Jeanette Morales

Microsoft Windows i sine ulike former er det mest populære operativsystemet på datamaskinen i verden. Men mange eiere av Windows-maskiner har en felles problem: den stadig økende mengden av harddisken data rot. Windows-operativsystemer kan kjøre tusenvis av programmer og beholde tusenvis av fragmenter av fjernet program, som alle kan akkumulere over tid, og hemme datamaskinens ytelse. Windows har også en tendens til å være mer sårbare enn andre operativsystemer til malware, for eksempel datavirus. . Gjennomføre noen datamaskin rengjøring vedlikehold fra tid til annen, så vel som beskytter mot skadelig programvare, kan bidra til å holde en datamaskin som kjører fort og feilfri

Du trenger:.
Antivirus programvare
Ekstern harddisk.


en.
Slett gamle programmer som du ikke bruker lenger. For å gjøre dette, klikk "Start" og deretter "Kontrollpanel" og deretter "Legg til /fjern programmer. " Dobbeltklikk på et program i listen for å begynne avinstalleringen. Hvis du kjører Vista "Legg til /fjern programmer" vil bli kalt "Programmer og funksjoner. "
To.
Slett mappene etterlatt av avinstallert programmer. Åpne din viktigste harddisken (vanligvis stasjon C), og deretter åpne mappen" Program Files ". Se etter mappene programmene du slettet i trinn en og flytte dem til papirkurven.
tre.
Back opp og slette gamle mediefiler. Video, kan musikk og foto eller andre image-filer som tar opp mye harddiskplass. Bruk "Søk"-funksjonen i "Start"-menyen eller Windows Utforsker til å søke etter mediefiler, og koble til en ekstern harddisk og kopiere over alle filer du vil lagre ved å dra dem til vinduet i den eksterne harddisken innhold. Etter å sikkerhetskopiere filene du vil lagre, fjerne alle gamle mediefiler til papirkurven og tømme søppelkassen.
Fire.
Oppdater antivirusprogramvaren og gjennomføre en full system scan. Vent til skanningen å fullføre og slette malware trusler den finner.
Fem.
Kjør feilkontroll av disk. Klikk "Start", "Computer", og deretter høyreklikk på hoved-stasjonen og velg "Properties", "Tools" og deretter "Kontroller nå. "
6.
Defragmenter harddisk. I samme dialogboks som du fant i trinn 5, klikker du "Degfragment nå. "Dette vil omorganisere data på harddisken for å øke data tilgang hastighet.

Tips og advarsler


  • Oppgradere datamaskinens fysiske maskinvaren er en annen måte å øke hastighet databehandling.
  • Oppdatere datamaskinen enhetsdrivere kan resultere i forbedret ytelse;. du kan få Windows se etter driveroppdateringer for hver hardware enhet i Enhetsbehandling, finnes i Control Panel
    
    Copyright © 2011