Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

problemer med skjermdrivere

Postet av : P-O Lennartsson

Video driver problemer er en av de vanligste og frustrerende problemene en PC-bruker kan støte på. Laster ned nye drivere krever flere starter på nytt og er tidkrevende. Siden skjermen vil ofte slå tomt når sjåføren svikter, identifisere problemet og hvordan du retter det kan være vanskelig

Video Drivere

Video drivere, også kjent som en skjerm drivere, er det programmer som tillater skjermkortet til å fungere med skjermen og vise et bilde. Skjermkortdriveren vil tolke elektriske signaler ut av skjermkortet og konvertere dem til et grafisk grensesnitt. Skjermkortdriverne er en av de viktigste enhetene i PCen, slik de broen denne informasjonen.

Register Korrupsjon

Hvis du holder prøver å installere drivere, og maskinen holder starter opp i VGA-modus, kan det hende at registret ødelagt. Registry korrupsjon oppstår når en fil har endret en av skjermkortdriveren filer. Den sikreste måten å løse dette problemet er å kjøre en systemgjenoppretting til en dato før problemet. En annen måte å løse dette problemet på er å manuelt redigere registret, men hvis du er ukjent med register redigering, ikke forsøke dette. Manuelt å endre registeret filer kan resultere i alvorlige system problemer hvis du gjør en feil i redigeringen.

Version Problemer

Hvis skjermkort ikke er installert med korrekt driver versjon, vil den ikke fungere skikkelig. Driver navn kan være svært like, så du må være ekstra forsiktig når du velger hvilken driver som skal installeres fra produsentens hjemmeside. Installere feil driver kan føre til skjermen kun viser en svart eller blank skjerm. En lignende, men feil driver kan resultere i bildet tårer, piksel artifacting og andre video feil.

Installasjon Feil

Når du installerer en ny skjermkort driver, er det viktig at du husker å først avinstallere den gamle driverne. Unnlatelse av å avinstallere den gamle driveren kan føre til en rekke feil. Den tryggeste måten å installere nye drivere er å først laste ned den nye driveren, men ikke installere den. Avinstaller og slette den gamle driveren før du installerer den nye. Når den gamle driveren er slettet, starter du maskinen i sikker modus. Installer den nye driveren, så starter maskinen på nytt igjen og teste kortet funksjonalitet.

Anti-Virus Problemer

Anti-virus programmer kan utilsiktet korrupte installasjon av nye skjermdrivere. Din anti-virus program kommer til å regulere hvilke filer som er fjernet og endret på systemet ditt. Siden mange virus vil forsøke å masquerade som systemet drivere, din AV kan ødelegge installasjonen. For å forhindre dette, slå av anti-virus beskyttelse når du installerer nye drivere.


Copyright © 2011