Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hva er filendelsen CBS?

Postet av : Magnus Ekblad

En filtypen består av tegn etter den siste perioden (eller "dot") i et filnavn. Datamaskiner kan bruke filtypen å finne ut hvilket program som skal brukes til å åpne en fil. For eksempel er filtypen "for mytraining. cbs" CBS

Format

Flere programmer kan være forbundet. med en bestemt filtype, spesielt de av tre figurer som CBS. Filtyper brukes ikke i alle operativsystemer, og den tillatte lengden på utvidelser varierer avhengig av operativsystem.

Primær Søknad Association

Computer-basert opplæring av Borland Software Corporation er den primære søknaden er knyttet til filtypen CBS

Andre Søknad Associations

Andre programmer forbundet med filtypen CBS inkluderer:.

--- Kalender Builder av RKS Software, et stilark

--- Cardbox Macro Script av Cardbox Software Limited, en database program

-- Code Breaker (Lagre fil) av GSCCC, Inc. , en bedrager enhet for flere spillkonsoller, inkludert PSone, PS2, Game Boy Advance og Dreamcast

--- databasert opplæring av Microsoft Corporation

--- MasterWord knappelinjen konfigurasjonen

mulige konflikter

Når en datamaskin har mer enn ett program som bruker samme filtypen, kan konflikter oppstå. For eksempel, hvis du har både Grenseland Software Corporation programvare og Code Breaker av GSCCC, Inc. på datamaskinen din.

Konflikt-løsning

Hvis du dobbeltklikker å åpne en CBS-fil, og du har mer enn ett program på datamaskinen ved hjelp av filtypen CBS, kan det hende at filen ikke åpnes automatisk. Du må kanskje spesifisere programmet som skal brukes. Hvis datamaskinen ikke gir automatisk mulighet til å angi, høyreklikke på filen og velg "Åpne med", og deretter velger du den aktuelle programmet.


Copyright © 2011