Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hva er filendelsen SRF?

Postet av : P-O Lennartsson

Filtypen ". SRF" har to urelaterte bruker. En bruk innebærer redigering av digitale bilder, og den andre innebærer å opprettholde nettstedsikkerhet

SRF filetternavn

Filen. forlengelse ". SRF" har to bruksområder. Sony bruker en for digitale bilder. Det er en forkortelse for "Sony rå bildefil. " Den andre brukes for innlogging sikkerhet, og er en forkortelse av "server responsfil. "

Sony Raw Image Files

Noen Sony digitale kameraer, slik som modellen DSC-F828, lagre bildedata i en ukomprimert format nøyaktig slik den ble fanget opp av kameraets sensor. (Ref. 1). Brukeren kan redigere lagrede digitale bildets egenskaper, som farge eller eksponering, etter at det digitale bildet overføres til en datamaskin.

Søknader for Sony. SRF

Adobe Photoshop Creative Suite, Pholix PhotoPhilia, og Microsoft iView MediaPro 3 er Windows-operativsystemet programmer som kan åpne og redigere digitale bilder med. SRF filtyper.

Apple Aperture og iPhoto 5, samt MAC operativsystem versjoner av programmene ovenfor, kan også åpne og redigere digitale bilder med. SRF filtyper. (Ref. 1).

Server Response Files

Ved behandling av et brukernavn og passord, sikrer en "login. SRF" fil nettsteder ved å sende en informasjonskapsel identifisere brukeren tilbake til nettleseren. Denne viderekobler brukerne til den sikre siden. (Ref. 1. ) Denne "login. SRF" filen er også kjent som en sjablong.

Søknad om Server Files

nettlesere for både Windows og Mac operativsystemer bruker sjablong-filer.


Copyright © 2011