Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å endre en datamaskin font

Postet av : Camilla Näslund

Skrift er teksten brukes til å identifisere titler, ikoner og komponenter på datamaskinen din. Som standard leveres Windows tekst i kjente, grunnleggende størrelser og farger. Du kan imidlertid justere font type, farge, størrelse og innstillinger for mange ulike deler av operativsystemet. Tilpasse Windows-operativsystemet fonter gir systemet utseendet som du elsker. Med noen få enkle trinn, se hvor lett det er å endre Windows skrifter til Tahoma, Courier New eller hva ditt hjerte ønsker

Windows XP-brukere


en.
Høyreklikk et tomt sted på skrivebordet og klikk på "Properties" for å starte skjermegenskaper konsollen.

to.
Klikk på "Utseende"-fanen og klikk på "Avansert" knappen for å starte "Advanced Utseende" konsoll.
tre.
Velg Windows-elementet som du ønsker å endre skriften. Du kan velge en kategori som "Aktiv tittellinje" eller "ikoner" for å endre standard font i disse områdene.
Fire.
Velg skrifttype for den kategorien du valgte under " skrifttype. "Du kan velge mellom forskjellige skrifttyper, for eksempel Tahoma eller Times New Roman. Velg skriftstørrelsen og fargen.
Fem.
Klikk" OK "for å lagre endringene og klikk" OK "igjen for å lukke skjermen egenskapene konsollen.

Windows Vista


en.
Klikk på Windows" Start "-knappen, og klikk på" Control Panel. "Klikk" Utseende og personalisering "og klikk" Personalisering. "
to.
Klikk" Windows Farger og utseende "og klikk" Avansert "-knappen. Velg elementet av Windows til å endre skriften for i den "elementer" liste. For eksempel, velger du "Meny" hvis du vil endre skriften for Windows-menyen.
Tre.
Velg skrifttypen som skal brukes i "Skrift"-listen og velg den fargen du vil å bruke. Velg den skriftstørrelsen du vil bruke. Gjenta de samme trinnene for å justere skriftstørrelsen for en annen del av Windows. Klikk "OK" for å lagre endringene når du er ferdig med tilpasning.


Copyright © 2011