Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å fastsette mangler "kopiere til cd" linken i windows xp

Postet av : Magnus Ekblad

Windows XP har en funksjon som gjør brenne bilder til CD enkelt kalt "Kopier til CD" eller "Kopier alle elementer til CD" i Bildeoppgaver i "Mine bilder"-mappen. Det er ikke nødvendig å kjøre et tredjeparts program som Nero å brenne bildene. I stedet Windows XP's "CD Writing Wizard" vil ta seg av den brennende prosessen. Men noen ganger en feil i maskinen som skjer og før du vet ordet av det du trenger for å fikse en manglende "Kopier til CD" linken. Følgende er fremgangsmåten for å gjenopprette "Kopier til CD" linken til din Bildeoppgaver.
en.
Trykk "Start" og klikk på "Min datamaskin".
To.
The Explorer Søk åpnes. Se etter din CD-RW/DVD-RW stasjonen. Vanligvis er det stasjon D eller E.
tre.
Høyreklikk på stasjonen og velg "Properties".
Fire.
Velg "Innspilling" fanen.
fem.
Klikk i boksen ved siden av "Aktiver CD-brenning på denne stasjonen". Hvis dette ikke er sjekket så det er grunnen til at du har et manglende "Kopier til CD" alternativet.

Tips og advarsler


  • Hvis du finner ut at CD-RW-eller DVD-RW er aktivert, men du fortsatt har et manglende "Kopier til CD" link kan kontrollere om stasjonen fungerer ved hjelp av Enhetsbehandling. Hvis du ser et gult utropstegn på stasjonen, betyr det vanligvis det er en konflikt i drivere eller registret, i så fall en mer grundig feilsøking kanskje nødvendig.
    
    Copyright © 2011