Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å defragmentere en datamaskin med letthet

Postet av : Annika Hultén

Det er ikke så mange ting i livet som er mer frustrerende enn å ha en datamaskin som er feil. Somehow, har datamaskiner nærmest blitt en sutteklut, og tekniske problemer med at sikkerheten virkelig kan forårsake ubehag. Heldigvis, det er en metode som vil tillate deg å rette mange av problemene og tekniske problemer med datamaskinen. Hvis harddisken ser ut til å ta en evighet å komme i gang, bør du starte defragmenteringen på datamaskinen din.
Denne metoden for korreksjon er referert til som defragmentering en datamaskin eller "defragmentering". I utgangspunktet, summer definisjonen av ordet defragmentere opp prosessen med å fikse plagsom datafeil. Defragmentering er en måte å redusere brutt ned interne stykker av datafiler som er lagret på harddisken. På grunn av disse fragmentert fil stykker, kan datamaskinen begynne å dra og miste sin kraftige ytelse kvaliteter. Denne nedbremsing av datamaskinen din lokker deg til å innse at dine sutteklut trenger noen modifikasjoner. Ved å følge noen enkle tips, kan du raskt defragmentere datamaskinen og øke sin funksjonalitet og hastighet.
en
For å starte prosessen med å defragmentere datamaskinen din, bør du lukke alle åpne programmer. . . For defrag prosessen skal fungere riktig, må du deaktivere anti-virus programmer, skjermsparere, og kjører programmer. For å være sikker på at du har lukket alle programmer i Windows, trykker Ctrl + Alt + Delete gang. Det er svært viktig at du bare klikker dem knapper synkronisert gang eller vil du starte datamaskinen på nytt. Windows vil vise en liste over de spesifikke programmer som kjører. Å fullstendig avslutte alle programmer, markere hvert program individuelt og klikk på Avslutt oppgave å lukke hver av dem.
To.
Dobbeltklikk på Min datamaskin for å åpne vinduet Min datamaskin og velg harddisken som du ønsker å defragmentere. Noen interne disker brukes med jevne mellomrom, så disse diskene må defragmentert hyppigst. Disk defragmentering er farlig til dataene dine, så sørg for at du har tilstrekkelig sikkerhetskopiert alle viktige opplysninger. Du ville bli skuffet hvis du har mistet noen viktige data.
tre.
Etter at du har valgt disken du vil defragmentere, velge begrepet Egenskaper fra Fil-menyen. Du skal da se vinduet Egenskaper for stasjonen som du hadde valgt tidligere. Nå er du klar til å åpne Verktøy-kategorien, og du vil være klar til å defragmentere. Du kan klikke på defragmentere knappen, og prosessen vil starte automatisk.


Copyright © 2011