Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å øke volumet i windows

Postet av : Jan-Olof Stoor

Windows-operativsystemer kommer med en lyd-kontroll verktøy som lar deg administrere lydutgang. Det kan du øke eller senke volumet master, eller volumet for multimedia enheter. Denne tilpasningen kan du velge volumet egnet for lyd og multimedia avspilling på datamaskinen. Med noen enkle trinn, se hvor enkelt det er å justere de mest vanlige volum-innstillingene på datamaskinen din

Windows XP-brukere


en.
Klikk på Windows "Start"-knappen, og klikk på "Control Panel. "Klikk" Lyd og lydenheter "for å starte lydkontroll verktøyet.
To.
Klikk på" Volume "fanen hvis du ikke automatisk blir sendt der. Dra volumskyveknappen under" Device volum "mot" High "for å øke volumet.
tre.
Juster volumet for multimedia enheter. For å gjøre dette, klikker du på" Audio "-fanen og velg standard lydavspilling enhet. Klikk på "Volume"-knappen for å starte avanserte lyd alternativene. Dra volumskyveknappen for lydenheten du vil øke volumet for. For eksempel, for å øke volumet for mikrofonen linjen, drar du volumskyveknappen opp. Øk volumet for de andre enhetene du vil.
Fire.
Klikk "Apply" for å lagre endringene og "OK" for å lukke enhetsegenskapene vinduet. Plasser en sjekk på "Place volum ikonet på oppgavelinjen" i boksen, og klikk "OK" for å legge volumet ikonet på oppgavelinjen.
Fem.
Klikk "Apply" igjen å lagre endringene, og klikk "OK" for å lukke lydenheten vinduet.


Copyright © 2011