Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du bruker det innebygde iSight-kameraet på en MacBook

Postet av : Jonathan Nyberg

En innebygd i kameraet er en flott funksjon for alle bærbare. Det gjør videokonferanser og video chat enklere enn noensinne. Mac har noen gode programvare for å utnytte sitt iSight-kameraet

Du trenger:. . .
Macbook m /iSight


en
Det finnes et par forskjellige måter å bruke det innebygde iSight-kameraet på MacBook-maskinen. Du kan videokonferanser med en eller flere personer. Du kan også bruke den som et kamera. Dette fungerer bra å ta et bilde av deg selv for et ikon.
To.
Videokonferanse
For å holde en videokonferanse med iSight-kameraet trenger du høy hastighet Internett, AOL Instant Messenger, og noen å konferere med. Starte videokonferanse er enkelt. Alt du gjøre er å åpne iChat AV og klikke på kameraet ved siden av vennen du ønsker å snakke med på vennelisten. Hvis det ikke fungerer må du kontrollere at "Camera Connected" er aktivert i Video-menyen.
For å holde en videokonferanse med flere venner, holder Kommando-tasten nede mens du velger venner fra vennen din listen. Når du er ferdig med å velge klikker på kameraknappen nederst i vennelisten vinduet.
Tre.
Self Portrait
vil ta et selvportrett åpne iChat AV . Gå til Buddies menyen og velg "Change My Picture". I det nye vinduet klikker du på kameraet ved siden av "Take Video Snapshot" og det vil knipse et bilde.


Copyright © 2011