Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du deaktiverer cd emulering programvare

Postet av : Ulf Friberg

CD Emulering programvare kan være svært nyttig hvis du gjør mye arbeid med. ISO-filer. ISO-filer er CD image filer. Tthey er det eksakte innholdet i en CD arkiverte til en datafil. CD emulering programvare gir deg tilgang til innholdet i ISO-filen uten å brenne det til en fysisk CD. Visse nye spill og andre typer dataprogrammer vil ikke installere hvis du har CD-emulering programvare på datamaskinen din. Du må først deaktivere den før du bruker disse programmene
en.
Trykk "CTRL", "ALT" og "DEL"-tastene på tastaturet samtidig.
to.

Velg "Start Task Manager" alternativet. Merk at hvis du bruker en versjon av Windows som er Windows XP eller tidligere, er dette trinnet unødvendig, da Task Manager vil ha startet automatisk.
Tre.
Klikk på "Prosesser "fanen.
fire.
Klikk på boksen som leser" Beskrivelse ". Dette vil sortere alle prosesser som kjører på datamaskinen din i alfabetisk rekkefølge etter deres navn.
fem.
Finn navnet på CD-emulering programvare som er i bruk på datamaskinen din. Klikk på det en gang for å velge det, og deretter klikke på "End Process" knappen. Et skjermbilde som ber deg om å bekrefte valget. Velg "Avslutt prosess. " Dette vil deaktivere CD-emulering programvare på datamaskinen din.


Copyright © 2011