Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Kodak EasyShare dokkingstasjon med skriver problemer

Postet av : Ulf Friberg

Kodak Easyshare skrivere er populære fordi de er billige, og laget for å skrive ut bilder så vel som vanlige farger og sort /hvitt-dokumenter. Disse skriverne er tilgjengelige i en rekke butikker, slik som Target, Wal-Mart, og K-Mart, samt online fra utsalgssteder, som for eksempel Amazon og Kodak nettsiden. Til tross for populariteten til Easyshare skriveren linjen, er disse skriverne kjent for å ha noen vanlige problemer

USB Port

The Kodak Easyshare skrivere er koblet til datamaskinen via en USB-kabel. I noen tilfeller har Easyshare skriverne ikke riktig overføre filer fra datamaskinen til skriveren via USB-tilkoblingen. Denne feilen oppstår når USB-porten på skriveren svikter eller når maskinen ikke klarer å opprette en tilkobling til skriveren. Hvis USB-porten på skriveren svikter, vil den måtte byttes ut. Hvis skriveren er fortsatt under produsentens garanti, kan du sende skriveren til Kodak for reparasjoner. Hvis feilen oppstår når datamaskinen ikke klarer å opprette en tilkobling til skriveren, prøver du å installere skriverprogramvaren å løse problemet og startet datamaskinen før du forsøker å koble skriveren og datamaskinen igjen.

Printer Software

Programvaren som følger med Kodak Easyshare skriveren vil noen ganger føre til at feilmeldinger oppstår når du forsøker å skrive ut et bilde eller dokument. Det første som brukere bør prøve er å avslutte programmet og starte datamaskinen på nytt. Hvis du fortsatt får en programvare feilmelding, fjerne og installere skriverprogramvaren før du prøver å skrive ut dokumentet.

Paper Feed

Et vanlig problem med Kodak Easyshare skriverne er papirstopp eller skriveren trekke gjennom flere sider av papir om gangen. Oppheve påvente utskriftsjobber og starte skriveren vil noen ganger løse dette problemet. Hvis problemet vedvarer, installerer skriverens programvare og starte både skriveren og datamaskinen, avbryte alle ventende utskriftsjobber.

Blekket smøres utover

Spesielt når du skriver ut bilder eller annen farge dokumenter, er blekket som brukes i Easyshare skrivere utsatt for smøre. Denne situasjonen kan unngås ved å skille hvert som de kommer ut av skriveren. Ikke dra i sidene fra skriveren, men la dem komme ut på egen hånd. Ikke berør inked området. Legg siden på et kjølig, tørt sted og la den tørke godt før du berører inked området eller stabling sider.

Power Supply

The Kodak Easyshare skrivere er koblet til en strømforsyning med en A /C adapter. Disse adapterne pluggen til skriveren og deretter koble til en vanlig stikkontakt. Adapteren er noen ganger kjent for å mislykkes på grunn av spenning problemstillinger, samt svikt i input-porten på skriveren. Før bruk må du kontrollere at adapteren er riktig koblet til den riktige skriverporten brukes. Kontroller spenningen krav notert på A /C adapter før bruk, spesielt hvis hjemmet har eldre ledningsnett. Hvis input-porten på skriveren ikke sjekke, for å se om skriveren din er fortsatt under produsentens garanti og kontakte Kodaks teknisk support avdeling for instruksjoner om hvordan å sikre at skriveren er reparert.


Copyright © 2011