Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik backup uten vinduer

Postet av : Stefan Svensson

Windows vil ikke starte. Du må sikkerhetskopiere filene dine. Hvordan kan du komme inn i datamaskinen og backup uten Windows? . Følg meg

Du trenger:.
En USB-port på datamaskinen brutt
Noe å lagre backup filer på (en flash-stasjon eller ekstern harddisk).
Tilgang til en datamaskin som ikke fungerer (med internett) som kan brenne plater.
En tom overskrivbare CD.


en.
Siden vi ikke kan sikkerhetskopiere filene våre uten Windows, vil vi skape en plate som tillater oss å få tilgang til filer uten bruker Windows.
to.
Antar du er på din fungerende datamaskin akkurat nå, du må laste ned to ting. Programvare kalt ImgBurn på www. imgburn. com (Under NYHETER de har en Last ned nå alternativet). Installer det.
Tre.
Når ImgBurn er gjort, må du laste ned et operativsystem kalt Ubuntu. Gå til www. ubuntu. com /getubuntu /laste ned og laste ned CD-image. Denne nedlastingen er heftig, så vær tålmodig. Du må kanskje komme tilbake i en liten stund. Vær sikker på at du husker, eller velge hvor filen er, fordi du må finne den senere. (Jeg liker å laste ned til skrivebordet).
Fire.
Når du har ImgBurn og Ubuntu CD ISO-fil, kan du starte ImgBurn. Sett tom CD i brenneren din, og klikk "Skriv Image File til plate '. Klikk på mappen for å finne en fil, og finn Ubuntu ISO-filen du lastet ned.
Fem.
Når ISO-filen er valgt, finner du 'Skriv' nær bunnen og klikk på den . Når den er ferdig, vil du ha en Ubuntu oppstart plate.
6.
Plasser den ferdige platen i CD-stasjonen på BROKEN datamaskinen så snart du kan når du slår den på. Nøkkelen er å ha CDen i stasjonen mens maskinen starter opp, så det bruker CD i stedet for å prøve å kjøre Windows. Hvis du mislykkes, la CD i stasjonen, slå av maskinen, og slå den på igjen.
7.
Ubuntu skal begynne lasting fra platen. Jeg tror du har å velge språk, så gjør det, og deretter velge alternativet som sier "Prøv Ubuntu uten endring i datamaskinens. Du vil snart kjøre et operativsystem rett fra CD-stasjonen. Spennende.
8.
Med Ubuntu kjører, kan du sette inn tomme media (flash-stasjon eller ekstern harddisk) inn i USB-porten til å være klar til å sikkerhetskopiere filene dine. Gjennom en av menyene i Ubuntu, bør du være i stand til å montere disker (å la deg søke gjennom harddisken din for filer du ønsker eller trenger, og kopiere dem til flash eller ekstern harddisk).
9 .
Hvis du kan ikke montere stasjoner, eller det vil ikke la deg-forutsatt at internett er fortsatt koblet til din BROKEN datamaskinen, bør du være i stand til å laste ned et program (gjennom Ubuntu) kalt Dolphin. Dette er en fil-manager, og med dette kan du sikkerhetskopiere filer fra datamaskinen din over til den eksterne harddisken eller flash-stasjon. Jeg tror du kan finne Dolphin i Programmer> Legg til /fjern programmer.
10.
Dette bør gjøre deg å ta backup uten Windows. Hvis du har ytterligere spørsmål, kan du prøve Ubuntu hjemmeside for svar, eller du kan bare søke og finne det du trenger. Håper dette hjalp!

Tips og advarsler


  • Jeg har problemer med å tenke på noen tips, fordi det er et yapping litt mutt naboen som har vært bjeffer ikke- stopper for den siste timen eller så.
  • Hvis du bruker Dolphin, når du slår det vil ikke bli lagret, må du laste det ned igjen.
  • Siden vi kjører et operativsystem fra en CD, vil eventuelle endringer i operativsystemet gå tapt når du avslutter.
  • Hvis det er en liten hund som bjeffer ustanselig neste døren når du prøver å jobbe, være forsiktig at du ikke drepe den.
    
    Copyright © 2011