Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å restaurere en 386 datamaskin

Postet av : Annika Hultén

Hvis 386-basert datamaskin ikke kan starte opp, eller har et virus på den som gjør bruk av datamaskinen nesten umulig, så kan det være nødvendig å gjenopprette 386 hele datasystemet. Dette betyr i hovedsak at du skal gjenopprette datamaskinen til fabrikkinnstillingene, slik at du med en ren datamaskin som fungerer akkurat det samme som det gjorde da den kom ut av esken
en.
Slå på datamaskinen du trenger for å gjenopprette. Når datamaskinen starter, Sett restaureringen diskene inn i maskinen ved hjelp av sine respektive stasjoner. Datamaskinen skal oppdage diskene og starte prosessen.
To.
Velg alternativet for å gjenopprette datamaskinen. Merk at navnet på dette alternativet kan variere fra system til system. Hvis datamaskinen spør om det kan formatere datamaskinen, klikker du "Ja. "
Tre.
Angi produktnøkkelen for operativsystemet når du blir spurt. Dette kommer vanligvis med datamaskinen.
Fire.
Følg instruksjonene gitt under gjenoppretting og installasjonen. Hvis du er usikker på et alternativ, velger du alternativet gitt som en standard.
fem.
Start datamaskinen på nytt når du blir bedt. Du må kanskje gjøre dette flere ganger.

Tips og advarsler


  • Hvis det gjør du føler deg mer komfortabel, vurdere å ha en teknisk support representant med deg som du installerer .
  • Som restaureringen vil slette all data på datamaskinen din, bør du sikkerhetskopiere all informasjon du kan til en disk eller en flash-stasjon.
    
    Copyright © 2011