Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å øke hastigheten på din Windows-maskin

Postet av : Valon Istrefi

Over tid, gjennom å surfe på internett og installere programmer, vil din pc samle spyware og malware, så vel som uønsket oppstart planer. Alle disse er faktorer som vil bremse ned PCen. Følgende vil være noen få skritt for å hjelpe deg bli kvitt din PC av disse problemene

Du trenger:. .
En treg PC
en Internett-tilkobling.
litt ekstra tid.


en.
Første skritt til en rask PC, er å kontrollere at du ikke har noen virus, malware eller spyware stede. Kontroller at du har en Virus Scan som kjører hele tiden. Hvis du ikke har en, er det en rekke gratis de tilgjengelig. AVG, Avast, ClamWin og Comodo alle har gode, gratis Antivirus programmer. Du kan også kjøpe dem fra selskaper som McAfee, Norton og Computer Associates. Sett Antivirus programmet du ønsker på PC, oppdatere den og kjøre en scan. Slett alle urolige filer fra PC-en din. Du vil som regel også behov for et antispyware program. To gode er SUPERAntiSpyware og Malwarebytes. Du kan laste ned gratis utgaver eller utgaver som du betaler for. De betaler versjonene har realtime beskyttelse og automatisk oppdatering og skanning tilgjengelig. Installer en eller begge av dem, oppdatere og kjøre en full scan. Slett alle filer problem. Kan hende du må gjenta dette trinnet flere ganger om PCen er sterkt infisert.
To.
Når du er sikker på at din PC er nå fri for virus, malware og spyware, bør du slå av alle unødvendige oppstartsprogrammer. Når programmene er installert de ofte gjør det så en forekomst av programmet automatisk start ved oppstart. De trenger ikke nødvendigvis må. Ditt antivirusprogram bør alltid kjøre ved oppstart. Antispyware-programmer skal ikke, med mindre du har betalt for dem og de har realtime skanning satt opp. SUPERAntiSpyware Free Edition prøver å gjøre seg kjøre ved oppstart. Det vil sterkt tregere PCen fordi den kjører i bakgrunnen, men ikke realtime scan. Du må slå dette av hvis du installerer den. For å slå av oppstartsprogrammer, gå til Start => Kjør. I oppkjøringen boksen skriv inn "msconfig" uten anførselstegn og trykke enter. Dette vil få opp et vindu med flere kategorier øverst. Klikk på fanen Oppstart. Ikke rør noe på noen av de andre kategoriene, fordi du kan virkelig rotet ting opp hvis du ikke vet hva de gjør. I kategorien Oppstart, gå gjennom alle tingene oppført med en sjekk ved siden av dem. Fjern markeringen alt som ikke trenger å kjøre. Filbanen til høyre vil gi deg et hint om hva programmet er. Når du fjerner alt du trenger til, traff Bruk og deretter OK. Det vil noen ganger sier du ikke har privilegier til å gjøre dette, men du hvis det er en administrator konto. Du må starte på nytt for å lagre endringene.
Tre.
Når operasjonen er fullført, vil det være en boks som forteller deg at du har gjort endringer i oppstart filen. Med mindre du vil se denne meldingen hver gang du starter opp, klikker du i boksen nederst til venstre og trykk OK. Du skal nå legge merke til at PCen kjører mye bedre.

Tips og advarsler


  • Du kan søke i Google etter filnavnene i Startup filen hvis du don ' t vet hva de er når du prøver å fjerne merket dem. Google er flott for finne ut av dette!
  • IKKE røre noe i en av kategoriene i msconfig, med unntak av kategorien Oppstart !!!!! Du kan ødelegge Windows-installasjonen !!!
    
    Copyright © 2011