Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å sjekke internett hastighet - gratis

Postet av : P-O Lennartsson

Har du bredbånd, en anstendig datamaskin og modem-men det er en kamp å laste streaming video og økter tid før opplastninger komplett? Venter du målbare tid for en enkelt mp4 nedlasting som skal bare ta sekunder? Lag er frustrerende, spesielt hvis du betaler for en høyhastighets bredbånd hver måned og ikke realisere sitt potensial.
Før du bruker en time på is etter navigerer på Internet Service Provider's (ISP) automatisert menyen , finn ut om du får det du betaler for i første omgang. Det koster ikke noe å se om du får den hastigheten du betaler for.
Hvis du betaler din ISP for 8 Mbps, og du kan ikke se en film på nettet, det er et problem . Selv om det er flere faktorer som kan påvirke din Internett-hastighet, er denne testen hvor du skal begynne. Få tallene først, og finne problemet.
Ta en penn og papir, og følg lenkene. Dette er de samme testene min ISP kjørte på min datamaskin da jeg hadde et problem. Det er ingenting å laste ned eller endre og ingen virus forbundet med disse testene.

Du trenger:
Bredbånd
. Computer.
Modem.
Penn og papir.


en.
Det første, ville det være nyttig å vite hastigheten på tjenesten du valgte. Denne informasjonen er gitt på fakturaen din installasjon så vel som de fleste ISP nettsteder
Mine alternativer var:.
2 Mbps, 8 Mbps, 15 Mbps og 15 Mbps /2 Mbps
jeg valgte 8 Mbps alternativet fordi jeg har en state-of-the-art PC, modem og trådløs router, og hastigheten har aldri vært et problem. Det er sikkert ikke den raskeste alternativet, men den møter mine behov perfekt.
to.
Nå velger din første link til de som er gitt og finner "Start Test" eller liknende knappen, klikker. Du trenger ikke å oppgi noen informasjon eller hoppe gjennom ringer. Nettstedet vil automatisk finne riktig server for speed test og begynne.
Tre.
Din spesifikasjoner vil vises i sekunder (forhåpentligvis). Skriv opplysningene ned, sammen med navnet på webområdet og nærmeste server (hvis levert)
4
Trådløse rutere:. . Hvis du bruker en trådløs router, må du gjennomføre denne testen på både den trådløse forbindelsen og fastkoblet tilkoblingen.
fem.
nå velge et annet gratis nettsted og driver sin speed test.
Du bør få minst 3 resultater fra 3 ulike test-områder slik at resultatene kan bli gjennomsnitt.
6.
Hvis den gjennomsnittlige resultatene ikke måle seg med hva du betaler for, ta kontakt med Internett-leverandøren slik at de kan finne ut om det er et problem på deres .

Tips og advarsler


  • Pass på at du skriver ned de nettstedene du valgte med resultatene.
  • Test både trådløse og kablede tilkoblinger .
    
    Copyright © 2011