Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

windows explorer blank side problemer

Postet av : Jan-Olof Stoor

En tom side i Windows Utforsker kan oppstå hvis datamaskinen er feil. Det kan også være forårsaket av tredjeparts programvare som kan endre datamaskinens innstillinger i registeret. Det er trinn som brukeren kan prøve å løse dette problemet. Hvis brukeren ikke har noen tekniske ferdigheter, bør råd fra en profesjonell søkes. Feil å endre noen innstillinger i registeret kan føre til ytterligere problemer oppstår på systemet

Betydning

Når du opplever en tom Internett side, kan du ikke tilgang til Internett eller vise Web-sider. Dette problemet indikerer muligens at det er et system innstilling som er feil. Alle hardwarekoblinger bør også sjekkes for riktig tilkobling og kontrollere tilkoblinger er ikke forårsaker den tomme siden.

Funksjoner

Windows Utforsker blank side problemer kan være forårsaket av Windows filer som ikke er registrert. Under system oppdateringer, er mange Window filene automatisk registrert, men noen kan ikke bli registrert på riktig måte. Microsoft tilbyr informasjon om sin støtte stedet om navn på filene for å registrere og trinnene for å registrere dem ved hjelp av "run"-kommandoen. Når filene er registrert, bør du prøve å re-åpne nettleseren din, og kontrollere at siden ikke lenger er blank.

Størrelse

Når et datasystem opplever en blank side i Windows Utforsker, kan brukeren opplever også en feilmelding, for eksempel "side kan ikke bli utforsket. " Hvis brukeren er koblet til et nettverk, kan hele nettverket også bli påvirket. Hvis det er et problem med nettverksinnstillingene, kan Internett-tilkoblingen bli berørt. Siden nettverkets tilkoblingsinnstillingene kan påvirke alle brukere, kan den tomme Internett siden forekommer på flere brukernes datamaskiner.

Advarsel

Hvis du opplever en tom Internett side, bør du kontakte Internett-leverandøren før du endrer noen av nettverksinnstillingene. Endre noen av nettverksinnstillingene kan føre til ytterligere problemer på systemet ditt. Hvis du forsøker å endre denne informasjonen uten råd fra en profesjonell, må du huske å øve varsomhet.

Forebygging /løsning

Noen brukere kan oppleve Windows Utforsker blank side saker på jevnlig basis. Hvis problemet er reparert og deretter oppstår igjen, kan et virus eller spyware har påvirket datamaskinens innstillinger. En anerkjente anti-spyware-programvare og et antivirusprogram bør være installert på systemet. Kjør en scan på datamaskinen for å kontrollere at den er fri for virus og spyware, og se om det løser den tomme siden problemet.


Copyright © 2011