Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Fujitsu LifeBook skjermproblemer

Postet av : Charlotte Wannberg

Fujitsu er blant de mest populære japanske merkenavn når det gjelder bærbare datamaskiner, som gir en linje med kvalitet bærbare datamaskiner ved relativt lave priser. Blant de mest populære utvalg av bærbare PC-er Lifebook. Mens de har god funksjonalitet til rimelige priser, er det Fujitsu Lifebook laptop ikke immun mot problemer, som kan omfatte problemer med displayet

Problemer

Fujitsu Lifebook laptoper, som enhver annen type bærbar PC, er mottakelige for å vise problemer. Det er ikke uhørt at en slik skjerm problemer vil oppstå selv i splitter nye enheter. Disse problemene omfatter typisk en uregelmessig svart skjerm under oppstart, samt synlige blå piksler funnet over skjermen. Når slike problemer oppstår, er det ikke uvanlig at skjermen vil forlate stier eller skygger mens pekeren blir flyttet. Andre display problemer med Fujitsu Lifebook inkluderer utseendet av vertikale linjer og forsvinner hjørnene av skjermen, og dermed redusere skjermens totale display.

maskinvareproblemer

Display problemer er vanligvis forårsaket av hardware feil. Svart skjerm viser og rektangulære piksler funnet i laptop's skjerm kan tilskrives en defekt ATI chip. Hvis du åpner den bærbare PC-skjermen, er det mulig at du vil finne sin prosessor for å bli brent eller skadet. Burns inne i bærbare er vanligvis på grunn av overoppheting, særlig når den bærbare brukes i, eller kjører på, ekstreme temperaturer.

Programvareproblemer

Hvis Lifebook har et problem med skjermen som gjør det å være en svart ramme rundt LCD-skjermen display, er dette lett fast med en endring av innstillinger. Dette problemet oppstår på grunn av bruk av feil skjermoppløsning eller feil skjermdriver. Først må du kontrollere at du har den mest oppdaterte skjermkort driverne tilgjengelig for enheten din. Hvis du gjør det, eller hvis oppgradere skjermkortdriverne ikke løste problemet, du bare trenger å endre innstillinger for oppløsning. Dette kan gjøres ved å gå skjerminnstillingene i Windows, og endre oppløsningen til riktig innstilling. Lifebook bærbare PC-er vanligvis laget for 800x600 eller 1024x768 oppløsning.

Reparasjon

Fujitsu Lifebook display problemer kan repareres ved hjelp av å erstatte den bærbare PC-er video-prosessor. En kvalifisert tekniker reparasjon er nødvendig for å gjøre jobben, som erstatter chip på egen hånd kan føre til at hele laptop å være statisk, spesielt når du ikke er kunnskapsrik med enhetens krets krav. Den bærbare skjermkort kan også bli skadet på dette punktet, og dermed måtte det byttes også. I mellomtiden, til grunn overoppheting av laptop's kretskortet er typisk å bli re-loddet i prosessen, som det også kan være utsatt for større skade når slike problemer oppstår.

Vedlikehold

Fujitsu Lifebook bærbare PC-er sårbare for overoppheting, og på grunn av denne ulike display problemer kan oppstå som et resultat av ulike varme-relaterte skader. Å ta vare på Fujitsu laptop og beholde sitt display fungerer korrekt, må du unngå å bruke enheten under høye temperaturer. Ved hjelp av en kjøling puten vil hjelpe i denne forbindelse, gir Lifebook med nok ventilasjon ikke bare for skjermen, men også for resten av bærbare enheten til å fungere også.


Copyright © 2011