Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvordan kan jeg veksle mine funksjonstaster?

Postet av : Magnus Ekblad

De fleste moderne PC-tastaturer har en rekke snarvei "Function" nøkler som er tildelt til tilfeldige oppgaver. En knapp kan mate ut CD-eller DVD-ROM-stasjonen, mens en annen kan automatisk åpne nettleseren og sjekke e-posten din. Det mange ikke vet er at du enkelt kan veksle disse funksjonstaster og endre dem til å passe dine behov. Hvis du ikke ønsker en nøkkel til å automatisk åpne e-posten din, kan du endre den til å gjøre hva du vil

Kontrollpanel

Det første du må gjøre for å overføre en funksjonstaster er åpne Kontrollpanel, som er en mappe som inneholder en rekke verktøy for å tillate du til mikro-håndtere alle aspekter av datamaskinen din. Klikk på "Start"-menyen for å få opp en liste over alternativer. Hvis du bruker en versjon av Windows som er Vista eller senere, klikk på "Control Panel" alternativet. Hvis du bruker Windows XP, Windows ME, Windows 2000, Windows 98 eller Windows 95, klikker du på "Innstillinger" og deretter "Control Panel. "

Tastatur

Alle de ulike snarveiene i Control Panel er ordnet i alfabetisk rekkefølge. Søk etter" Keyboard "snarveien og dobbeltklikk på den for å kjøre den. Dette vil åpne et verktøy utviklet for å styre alle aspekter av vedlagte tastaturet. I tillegg til veksling og reassigning standard funksjonstaster, kan du tildeler ulike verdier til alle de andre tastene. For eksempel kan du endre hva som skjer når du slår et brev tasten eller mellomromstasten. For klarhet skyld Men, er det bedre at du ikke gjør det.

Button

Klikk på fanen i "Tastatur" verktøyet som leser "Buttons". Dette vil få opp en layout på tastaturet, og alle de oppgavene som utføres når du treffer hver tast. Bare klikk på en tast for å endre hva det gjør når du trykker den. Du kan tilordne dine funksjonstaster til å kjøre web-sider, programmer eller til og med slå maskinen ned. Når du er ferdig, klikk på knappen "Save" for å lagre endringene. Din funksjonstaster vil nå være helt veksle, og overført til å passe dine behov.


Copyright © 2011