Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

batteri backup tutorial

Postet av : P-O Lennartsson

Noen ganger er vi opptatt med å lage dokumenter eller gjør arbeidet med et datasystem når en elektrisk strømbrudd. Hvis datasystemet ikke er koblet til et batteri backup, også kjent som en avbruddsfri strømforsyning (UPS), mest sannsynlig, uansett hva vi arbeider med er gått tapt. En UPS kan være en nyttig enhet til å ha på hånden i tilfelle strømbrudd

Hvordan kan et UPS Work?

En avbruddsfri strømforsyning er en enhet som er koblet elektrisk til både et strømuttak og strømledningen eller kabel av en enhet å være drevet. Når det er strømbrudd (for eksempel en blackout), vil UPS fortsette å drive enheten for en periode.

A "slått" UPS gir strøm direkte fra stikkontakten til enheten å være drevet. Når et strømbrudd, slår UPS fra stikkontakten strøm til et batteri backup. Dette batteriet leverer strøm så gjennom en makt inverter, konvertere DC strøm på batteriet til vekselstrøm som enheten bruker til å betjene. Vanligvis tar overgangen fra stikkontakten strømmen til batteriet mindre enn et sekund å utføre, slik at enheten kan fortsette å operere uten nedetid.

En "online" UPS konverterer vekselstrøm til likestrøm. Denne lader batteriet, og fra batteriet, er strømmen snudd tilbake til vekselstrøm for at enheten skal bruke. Når det oppstår strømbrudd, er ingen veksling nødvendig, for batteriet vil fortsette å drive enheten.

Hvordan finner jeg ut Hvilken UPS er riktig for meg?

Velge den beste UPS for jobben avhenger av hva UPS vil bli brukt til makten, og hvor lenge. Avbruddsfrie strømforsyninger er vurdert av Watts, og vil vanligvis gi en utholdenhet tid på halv-load.

For eksempel vil APC Back-UPS BK350 forsyning 105 Watt for 21 minutter. Dette representerer hvor mye tid på halvparten av nominell belastning på 210 watt UPS skal levere kraft. Hvis en større belastning må være drevet for en lengre periode, en større UPS er nødvendig.


Copyright © 2011