Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å endre din signatur på hotmail

Postet av : Magnus Ekblad

Er du lei av å måtte skrive navnet ditt og alle dine kvalifikasjoner på slutten av hver e-post du sender? Finnes det en enkel måte å legge til navnet ditt, akkreditering og kontaktinformasjon-signaturen din-til din e-postmeldinger automatisk. Bruker Hotmail, kan du sette opp en personlig e-signatur og endre den når du vil
en.
For å ha en Hotmail e-signatur, må du først ha en Hotmail-konto. Gå online for å MSN. com og klikk på Hotmail-ikonet øverst til venstre på skjermen. Den vil ha en blå-grå kule ved siden av. På venstre side av neste skjermbilde, se etter spørsmålet, "Har du ikke en Windows Live ID?" Klikk på den blå "Registrer deg"-knappen under det spørsmålet.
Nå må du opprette din Windows Live ID, også kjent som e-postadresse. Skriv inn e-postadressen du ønsker i boksen til høyre for "Windows Live ID. "
Klikk på "Sjekk tilgjengelighet" knappen. Dersom e-postadressen du ønsker ikke allerede er i bruk av noen andre, vil den være tilgjengelig. Ellers vil du bli bedt om å prøve en annen. Når du har funnet en tilgjengelig e-postadresse, fyll resten av boksene på siden og klikk "Jeg aksepterer" knappen nederst på siden. Du blir omdirigert til innboksen.
To.
Nå har du en e-postadresse. Når du blir omdirigert til innboksen, vil det allerede være en e venter på deg. Klikk på e-emnet, "Komme i gang med Windows Live Hotmail. " Du kan følge linkene på denne siden for å importere kontaktinformasjon fra andre e-postadresser, endre fargen på innboksen, og mange andre ting.
tre.
Opprette en personlig e-signatur. På innboksen siden, klikk på "Alternativer" i øverste høyre hjørne på siden. Klikk på "Flere alternativer" i drop-down menyen. Under "Tilpass Mail"-tittelen, klikk på "Personlig e-post signatur. " Nå kan du velge font, størrelse, farge og plassering av dine personlige e-signatur. Skriv inn hva ville du vil for din personlige e-signatur. Signaturer inkluderer vanligvis et navn, firmanavn, stilling og kontaktinformasjon.
Klikk "Lagre. "I det øvre venstre hjørne av skjermen, klikker du på den blå linken" Gå til innboksen. "
Du har fullført trinnene for å opprette en personlig e-signatur. Fra nå av, alle e-postmeldinger du sender, automatisk har e-signatur nederst i e-posten. Endre e-signatur ved å klikke "Alternativer" igjen og følge den samme fremgangsmåten som du brukte tidligere.

Tips og advarsler


  • Når du sjekker tilgjengeligheten til ditt valgte e-postadresse, vil Windows Live Hotmail tilbyr forslag som ligner på det du har valgt. Vær sikker på at du husker hva du valgte.
  • Email signaturer er vanligvis plassert nederst i en e-post, venstrejustert.
  • En e-signatur skal være enkel å lese og forstå, spesielt når sending business e-post. Sørg for å velge fonter, størrelser og farger som er klare, store nok for enkel lesing og akseptabelt i din bedrift.
  • alltid beskytte din e-postadresse og passord slik at ingen andre kan få tilgang til e-posten din.
  • aldri legge for mye avslørende informasjon i din personlige e-signatur. Adresser, e-postadresser og telefonnumre skal kun settes i e-signatur hvis du er sikker på at du vil at alle skal se dem.
    
    Copyright © 2011