Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å fjerne sykehuslege fart skjerm virus

Postet av : Camilla Näslund

Internet Speed Monitor er en farlig irriterende verktøylinje som i hemmelighet installerer på datamaskinen din, og bombarderer din nettleser med pop-up reklame. Den overvåker nettsurfing aktivitet og søker og kan også endre startsiden og nettleserinnstillinger. Ikke bare er det påtrengende, bremser det også datamaskinens ytelse og oppdaterer seg selv kontinuerlig. Fjern denne skadelige adware fra datamaskinen før den skader systemkomponenter
en.
Start oppgavebehandling ved å trykke "Ctrl", "Alt" og "Delete" sammen. Klikk på "Prosesser"-kategorien. Rull nedover og klikk på en prosess med tittelen "Internetspeedmonitor. exe" eller "speedmonitor. exe. " Klikk på "Avslutt prosess. " Lukk Oppgavebehandling.
To.
Klikk på Windows "Start"-knappen, og klikk "Kjør" (Windows XP-brukere) eller "Start Søk" (Windows Vista-brukere). Launch registret ved å skrive "regedit" (uten anførselstegn) og trykker "Enter".
Tre.
Klikk på "HKEY_LOCAL_MACHINE"-mappen på venstre panelet, og klikk på "Software"-mappen. Finn "Internet Speed Monitor" oppføring på høyre panel og høyre-klikk på den. Klikk på "Slett" for å fjerne det. Klikk på "File" og klikk "Avslutt" for å lukke registeret.
Fire.
Klikk på Windows "Start"-knappen, og klikk "Kjør" (Windows XP-brukere) eller "Start Søk" (Windows Vista-brukere). Skriv inn "% PROGRAM_FILES%" (uten anførselstegn) og trykk "Enter" for å starte Program Files mappen.
Fem.
Finn Internet Speed Monitor mappen og høyre-klikk på den. Klikk på "Slett" for å fjerne det. Tømme papirkurven for å fullføre fjerningen.


Copyright © 2011