Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å fjerne virus fra en pc

Postet av : Valon Istrefi

Windows-PC-maskiner har en tendens til lett tiltrekke ondsinnede virus og programmer som tar over datamaskinen din uten ditt samtykke eller viten. Hvis du tror datamaskinen kan være infisert, er det best å handle umiddelbart før viruset kan forårsake noen (eller mer) skade på datamaskinen din. Ved hjelp av et par gratis virus og spyware fjerning programmer, vil denne guiden viser deg hvordan du kan ta tilbake din PC og holde den beskyttet

Du trenger:.
Windows maskin
. Lavasoft Ad-Aware.
AVG Free Antivirus.


en.
Last ned gratis Ad-Aware via Lavasoft koblingen i Resources.
to.
Kjør Ad-Aware installasjonsprogrammet, følger de nødvendige instruksjonene og start datamaskinen .
tre.
Start Ad-Aware programmet. Velg alternativet for å Update definisjonene og la programmet til å oppdatere og laste ned den nyeste spyware informasjonen. Etter oppdateringen er fullført, velg "scan system. " Velg "full scan" og deretter "scan nå. " Programmet vil avdekke eventuelle forekomster av spyware og lar deg slette dem ved gjennomføring av skanning.
fire.
Last ned gratis AVG antivirus programvare via linken i Resources.
fem.
Kjør installasjonsprogrammet, følger de nødvendige instruksjonene og start datamaskinen på nytt.
6.
Launch AVG antivirus. Hvis en melding om oppdateringer, installere de nødvendige oppdateringene slik at virusdefinisjonene er mest nøyaktige.
7.
Velg "datamaskinen skanneren" kategorien og la den kjøre en full system scan på datamaskinen for å oppdage eventuelle virus. Ved ferdigstillelse av skanningen, vil du ha muligheten til å sette i karantene eller slette infiserte filer og virus.
8.
Start datamaskinen, og du bør være fri for spyware, malware og virus.

Tips og advarsler


  • Det er best å skanne datamaskinen minst en gang i uken, om du tror at maskinen er infisert. Consult søknadene 'nettsider for informasjon om oppsett av automatiske ukentlig søk.
  • Noen virus er mer skadelige enn andre, stjele din private informasjon og slette filene dine. Unngå å klikke på noen linker eller bilder på nettet som ikke kommer fra en pålitelig kilde. Dersom e-post, nettside, etc. , ser litt sketchy, din beste beste er å unngå det hele sammen.
    
    Copyright © 2011