Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan diagnostisere datamaskinen modemproblemer

Postet av : Camilla Näslund

Modemer er morsomme. Noen ganger de arbeider, og noen ganger de ikke-ofte uten forvarsel i mellom faser. Å være fair, det er situasjoner når det ikke engang et fungerende modemer feil. For eksempel, hvis du ofte bytter fra trådløst til bredbånd, DSL eller faste forbindelser regelmessig, er det ikke uvanlig å utilsiktet psyke ut en uskyldig stykke maskinvare. Det er en måte å fokusere på modemet enheten og begrense eventuelle problemstillinger knyttet til den. Lær hvordan du kan kurere en temperamentsfull modem sine humørsvingninger og datamaskinens reaksjon på vår sporadiske ubesluttsomhet.
en
Kjør modemet diagnostisk verktøy. . . For å gjøre dette, klikk "Start" og deretter "Control Panel".
To.
Velg "Skrivere og annen maskinvare" og deretter "Telefon-og modemalternativer. "

tre.
Klikk på "Modemer" fanen, markere det modemet du vil kjøre diagnostiske test på, og klikk deretter "Egenskaper".
fire.

Gå til "Diagnose" og klikk "Spør modem. " Se etter linjer som leser «Tolket Response: OK" for å vise sunn modem funksjoner. Fortsett til trinn 5 hvis du har ytterligere spørsmål.
Fem.
Gå til kategorien Generelt og lese statusen til modemet. Det burde lese "Denne enheten fungerer som den skal. " Hvis ikke, klikk "feilsøk" og følg instruksjonene for å diagnostisere og reparere problemet.

Tips og advarsler


  • Sørg for at modemet hastigheten er satt for høyeste verdi tilgjengelig. For å gjøre dette, følger du trinn 1 til 3 og deretter gå til "Modem"-kategorien, velger du den høyeste hastigheten under "Maksimal port speed" og klikk "OK. "
    
    Copyright © 2011