Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du aktiverer automatiske oppdateringer

Postet av : Jan-Olof Stoor

Automatiske oppdateringer-funksjonen er en viktig Windows-verktøy som gjør nedlasting av sikkerhetsoppdateringer, lapper og system komponenter enkel. Det gjør at datamaskinen kan skanne Microsoft server for nødvendige oppdateringer og installerer dem enkelt på datamaskinen din. Hvis du ikke ønsker å manuelt søke etter og laste ned vitale komponenter direkte fra Microsoft, du slår på Automatiske oppdateringer-funksjonen er det beste alternativet. Se hvor enkelt det er å aktivere dette systemet komponenten

Windows XP


en.
Klikk på Windows "Start"-knappen, og klikk på "Control Panel". Dobbeltklikk på "Security Center" ikonet for å starte Windows Security Center.
To.
Klikk på "Automatiske oppdateringer" knappen. Klikk på "Automatisk (anbefales)"-knappen for å slå på funksjonen. Velg frekvens og tid til å automatisk søke etter og laste ned oppdateringer.
Tre.
Klikk "Apply" for å lagre endringene og klikk "OK. " Lukk Windows Security Center. Windows vil automatisk søke etter og laste ned tilgjengelige oppdateringer fra Microsoft server.

Windows Vista


en.
Klikk på Windows Start-knappen og deretter på "Alle programmer. " Bla opp og klikk "Windows Update" for å starte oppdateringen konsollen.
To.
Klikk "Endre innstillinger" og velg "Installer oppdateringer automatisk (anbefales)" under "Viktige oppdateringer. "

tre.
Klikk "OK" for å lagre endringene.


Copyright © 2011