Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du deaktiverer foreldrekontroll i windows xp

Postet av : Jonathan Nyberg

Sensur er en Windows XP-komponent som lar deg sette foreldrekontroll til å styre hva barna blir utsatt for på Internett. Den lar deg blokkere voksent materiale og sette begrensninger på nettsider som dine barn har tilgang. Det kan også sporadisk blokkere nettsteder som ikke nødvendigvis er voksen-relatert. Hvis du ikke ønsker det, kan du deaktivere denne foreldrekontroll

Du trenger:. .
Din HP Computer
Windows Vista.
En intakt system gjenopprette partisjonen.


en.
Launch Internet Explorer, og klikk på "Verktøy"-knappen. Rull ned og klikk "Internet Options".
To.
Klikk på "Innhold" og klikk "Deaktiver" under "sensur". Skriv inn administratorpassordet, og klikk "OK" for å deaktivere foreldrekontrollen.
Tre.
Hvis du har glemt administratorpassordet, tilgang til "Start"-menyen og klikk "Run. " Skriv inn "regedit" (uten anførselstegn) og trykk "Enter" for å starte registret.
Fire.
Utvid "HKEY_LOCAL_MACHINE"-mappen ligger på venstre panel og utvide "SOFTWARE". Utvid "Microsoft", "Windows", "CurrentVersion" og "retningslinjer. "
Fem.
Dobbeltklikk på" Rangering "-mappen. Du bør se sensur-tasten på høyre panel. Høyreklikk den og klikk" Slett. "Du har slettet opprinnelige passordet.
6.
Gå tilbake til "Alternativer for Internett" konsollen i Internet Explorer, og klikk på "Innhold" fanen. Klikk "Deaktiver" under "sensur". Når Windows spør for et passord, la det stå tomt eller opprette en ny. Klikk "OK" for å lagre endringene og deaktivere foreldrekontroll.


Copyright © 2011