Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du starter datamaskinen i sikkermodus

Postet av : P-O Lennartsson

Noen ganger kjører brukere over tekniske problemer som ikke kan avhjelpes ved mange programmer i Windows kjører fordi disse programmene vanligvis får i veien. For dette formålet, er det en funksjon i Windows som lar sine brukere til å starte opp maskinen med funksjoner begrenset til det helt grunnleggende kommandoer til datamaskinen kalles "Safe Mode". I sikkermodus, er alle ikke-grunnleggende funksjoner frossen, som lar brukeren til å løse visse typer problemer

Du trenger:. .
Din HP Computer
Windows Vista.
En intakt system gjenopprette partisjonen.


en.
Slå på datamaskinen. Når du kommer til delen der du velger din operativsystemet eller du blir bedt om å søke kommandoer, trykker du F8. Dette trinnet kan omfatte andre sub trinn, avhengig av hva din prosessor eller type datamaskin er. For eksempel er det visse typer bærbare datamaskiner som krever at du først trykke F12 før du trykker F8. I alle fall, vil disse lede deg til den delen der trinn 2 skal gjøres.
To.
I det neste skjermbildet, vil du bli bedt om å velge forskjellige moduser i å starte Windows, noen som inkluderer å starte Windows normalt eller starte den i sikker modus. Velg sikkermodus alternativet ved å merke det ved hjelp av piltastene. Husk at hvis du ikke gjør et valg innenfor gitte tidsrom, vil datamaskinen automatisk velger det uthevede alternativet når timeren endene.
Tre.
Windows vil nå starte i sikkermodus Mode. Du vet dette fordi du vil legge merke til at fargene på skjermen vil være begrenset og at uttrykket "safe mode" finnes i hvert hjørne av skjermen.
Fire.
Når du er ferdig med de oppgavene som du trengte å gjøre i sikker modus, kan du gå tilbake til å kjøre Windows i vanlig modus. For å gjøre dette, bare å starte maskinen på nytt og starte det på den måten du vanligvis gjør.


Copyright © 2011