Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan komme til Oppgavebehandling på datamaskinen

Postet av : Jan-Olof Stoor

Oppgaven manager på din Windows-PC kan du vise kjører programmer og overvåke PC-bruk data. Oppgaven leder er mest brukt når et program er frosset, kan du bruke Oppgavebehandling til å avslutte programmet. Mac-datamaskiner har også et lignende program kalt Activity Monitor. Følgende metoder for å få tilgang til oppgavebehandling vil fungere på alle versjoner av Windows

Du trenger:
din HP Computer
. Windows Vista.
En intakt system gjenopprette partisjonen.


en.
Bruk hurtigtaster for å åpne Oppgavebehandling. Trykk og hold "Control", "Alt" og "Slett"-knappene. Velg "Task Manager" for å åpne Oppgavebehandling vinduet.
To.
Manuelt åpne Oppgavebehandling. Høyreklikk på oppgavelinjen (nedre delen av skjermen), og velg "Task Manager" for å åpne Oppgavebehandling vinduet.
Tre.
Velg "Programmer" når oppgaven manager vinduet popper opp. Fra denne menyen kan du vise eller avslutte programmene du kjører. Høyreklikk et program og velg "End" for å avslutte den.

Tips og advarsler


  • Mac har en funksjon som ligner på Oppgavebehandling. Det kalles aktiviteten manager. Du kan få tilgang til aktiviteten manager ved å åpne "Applications"-mappen og inn i "Utilities"-mappen. Aktiviteten manager finner du her.
    
    Copyright © 2011