Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

problemer med dvalemodus

Postet av : Stefan Svensson

Som de oppgradere til Windows 7, er mange mennesker som har problemer med dvalemodus på sine datamaskiner. Vanlige problemer inkluderer ikke å kunne våkne opp en datamaskin, datamaskinen ikke kommer til å sove ordentlig eller datamaskinen våkne seg opp tilfeldig. Slike sleep mode utfordringer generelt kan rettes opp ved å sjekke noen innstillinger i Windows 7

Drivere

For å unngå problemer med dvalemodus i Windows 7, for å dobbeltsjekke være at alle driverne er up-to-date. Driveroppdateringer er spesielt viktig for grafikkortet og hovedkortet. Du må også sikre din BIOS er up-to-date.

En test for å Run

Hvis dvalemodus utfordringene vedvarer og dine drivere og BIOS er up-to-date, kjører en Energy rapport på datamaskinen vil vise om komponentene kan angi hvilemodus eller ikke. Aktiver denne rapporteringen funksjonen ved å åpne et kommando vindu og skrive i "powercfg-energi. " Resultatet Rapporten vil analysere makt egenskapene til maskinen din og kan tyde på hvorfor det ikke sover skikkelig. Rapporten viser komponenter som ikke kan angi en lavstrømsmodus i rosa. Selv om dette alene ikke kan indikere et problem, vil du ønsker å undersøke noe uvanlig vist i rapporten.

Memory faktorer

Minne kan også være en faktor i Windows 7 problemer med hvilemodus. Hovedkort har muligheten til enten dynamisk klokke minne, eller du kan sette den manuelt. Hvis minnet er overklokket eller feil klokket, hvilemodus kan ikke fungere skikkelig. Dette kan rettes opp ved å la hovedkortet kontrollen minnet timings på datamaskinen.

Power Plan

Feil makt planinnstillinger kan også utløse dvalemodus utfordringer. I Windows 7, kan disse innstillingene kontrolleres og justeres ved å gå til Control Panel, System, Strømalternativer, Endre strøminnstillinger. Der må du sette "Tillat Hybrid Sleep" innstillingen til off, "Hibernate Etter" å aldri og "Power knapper og lokk" til å sove. Den multimedia innstillinger, som også kan finnes i dette området, bør også kontrolleres for å sikre at mediedeling gjør at maskinen går i dvale. De multimedia søvn er innstillingene ofte årsaken til problemet når en datamaskin våkner opp uten grunn. Dette gjelder spesielt når datamaskinen er koblet til en kabel eller en alltid-på nettverkstilkobling.

Maskinvareproblemer

Problemer med hvilemodus kan også være forårsaket av hardware problemer. USB-enheter som tastatur og mus kan forårsake hvilemodus funksjonsfeil, som kan grafikkortet og trådløs adapter. I testing hardware, fjern alle enheter du kan og deretter teste hvilemodus for å se om det da virker som det skal. Hvis den gjør det, aktiverer du enhetene en etter en til du finne roten av problemet. Hvis ingen av forslagene ovenfor løse problemet, kan problemet være en defekt hovedkort eller en feil installasjon av Windows. Hvis dvalemodus jobbet skikkelig, men din datamaskin nylig oppdatert, kan du også prøve å nedgradere disse oppdateringene i et forsøk på å bestemme roten av problemet.


Copyright © 2011