Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik sletter du en støvel virus

Postet av : Jonathan Nyberg

En støvel virus er et virus som infiserer harddisker. På grunn av naturen av boot virus, de er mer farlig enn normalt spionprogrammer, da de kan ødelegge viktige filer for å kjøre programmer på datamaskinen. Enda verre, fjerne dem kan også føre filer som viruset hadde smittet til å bli ødelagt. ComboFix er et lite virus-skanning verktøyet som spesialiserer seg på rookit og støvel virus fjerning. ComboFix er gratis og kan brukes flere ganger

Du trenger:. . .
ComboFix


en
Last ned ComboFix (klikk på "Resources" linken nedenfor for en rask nedlasting). Når de blir spurt, lagre den på din "skrivebordet. "
To.
Klikk "Start"-knappen i oppgavelinjen og velg "Shut Down. " Velg "Restart Computer. " Etter velkomstbildet (den første skjermen som maskinen viser), trykk på "F8" tasten. Velg "Sikkermodus". Dette vil starte datamaskinen i sikkermodus.
Tre.
Klikk ComboFix program som du lagret på skrivebordet. Det er ingen installasjon nødvendig, som programmet støvlene direkte fra exe-filen. Enig med "Vilkår for bruk" ved å klikke på "Ja" knappen.
fire.
Vent mens ComboFix oppretter et gjenopprettingspunkt. Dette er en sikkerhetsforanstaltning som ComboFix bruker i tilfelle at noe viktig blir slettet mens du prøver å bli kvitt boot viruset.
Fem.
Installer "Microsoft Recovery Console," hvis du blir bedt om. Bare klikk "Ja" hvis spurte. Det vil automatisk installere og begynne søket. Du vil ikke bli bedt om å gjøre det hvis den allerede er installert.
6.
Klikk på "Yes" for å starte skanningen. Vær tålmodig, da dette kan ta en stund. Når fullført, vil datamaskinen starte på nytt i normal modus og ComboFix vil vise en textlog inneholder en liste over alle infeksjoner fjernet. Støvelen viruset vil bli inkludert.


Copyright © 2011