Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

computer tid problemene

Postet av : Jonathan Nyberg

Hvis du har lagt merke til at datamaskinen din er å miste tid i det siste er det et par ting som kan gjøres for å fikse det. Vanligvis er det første merke som å miste et minutt her og der, eller enda noen minutter hver dag på datamaskinen klokken

sommertid oppdatering Stille

Hvis datamaskinen plutselig gled rundt en time fra riktig tid rundt sommertid (DST) det kan skyldes en av to problemer. Dette problemet skal ikke oppstå hvis du bor i en stat som ikke deltar i gang endringer. Sperring det, kan det første problemet være så enkelt som det faktum at datamaskinen er feil. I mange versjoner av Windows og på Mac innstillingene for dato og tid ligger i kontrollpanelet området. Ved å velge fanen for tidssone, kan du merke om boksen for automatisk justering av klokken for sommertid er merket eller ikke. Hvis det ikke er kontroller så det og det burde fikse problemet. Hvis det er merket av det kan være et annet problem på grunn av nylige endringer i da DST er brukt.

Sommertid Patch

Når maskinen har gått av en time kan du oppleve et lignende problem igjen flere dager senere, på grunn av fraværet av en sommertid patch for Windows. Sommertid ble tradisjonelt innstiftet på bestemte dager før datoene ble endret ved lov i 2001. Hva som skjer er at datamaskinen endrer klokken innstillingen på den gamle datoer. Hvis du mistenker at dette er problemet, anbefaler Microsoft at sommertid og tidssone oppdateringer være installert for å fikse det.

CMOS batteri

Hvis CMOS batteriet går dårlig maskinen starter sakker litt av gangen. Vanligvis vil miste et minutt eller to over tid, så vil det bli tregere som det renner ned. Dette batteriet går ned over år og etter hvert må endres.

Den CMOS-batteriet er plassert på datamaskinens hovedkort, som er den største bord inne i maskinen. På de fleste moderne datamaskiner, er den rund og flat, omtrent på størrelse med et kvartal. Dette batteriet er utformet for å beholde system innstillinger og strøm til datamaskinen interne klokke. Når du skifter batteri det er viktig å redde disse CMOS eller BIOS-innstillinger og tilbakestille dem etter å sette i det nye batteriet. Unnlatelse kan føre til at datamaskinen ikke fungerer eller ikke å starte opp i det hele tatt.

Hvis du bytter batteri løser ikke problemet, så du kan ha en dårlig CMOS program og du skal ta maskinen med til en servicested for å få den reparert.

Network Time Problemer

Hvis datamaskinen er koblet til et nettverk så det kan være et problem med tiden synkronisering med nettverksserveren. Sjekk med serveren eieren eller brukeren å se om det er problemet. Hvis dette er kilden til problemet så vil det påvirke alle de andre datamaskinene på nettverket også.

Annen Time Option

For å opprettholde gang via internett, må du kontrollere at automatiske Internett synkronisering er aktivert på datamaskinen. Bruke dato og tid ikon i kontrollpaneler, velger du Internet tid kategorien, og klikk i boksen til å automatisk synkronisere med en Internett-tid-server. Klikk deretter på knappen merket Neste. Dette oppdateres automatisk klokken på datamaskinen en gang i uken.


Copyright © 2011