Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

fujitsu bærbar PC problemer

Postet av : Jan-Olof Stoor

En av de ledende navnene når det gjelder bærbare maskiner er Fujitsu. Det japanske merket er kjent for sine mange rimelige bærbare datamaskiner og bærbare som tjener studenter og profesjonelle alike. Fujitsu bærbare datamaskiner, men er ikke immune mot ulike problemer, og dermed redusere deres kvalitet og ytelse, spesielt ved lang tids bruk

Problemer

Enkelte eiere klager over hardware problemer og feil med sine Fujitsu bærbare datamaskiner. Kunder som har brukt Fujitsu-merkede bærbare datamaskiner for mindre enn 2 år opplever tastene på tastaturet jamming, så vel som svart-outs i LCD-skjermen. Et annet problem som skiller seg ut blant Fujitsu bærbare PC-er BIOS feil, hvor BIOS-innstillingene bli korrupt uten noen åpenbar grunn, forårsaker den bærbare datamaskinen ikke å starte opp ordentlig.

Company Response

Fujitsu Technologies har vært lydhør med hensyn til problemer om sine bærbare datamaskiner ved å tilby diagnostiske applikasjoner som kan lastes ned fra deres nettsted for støtte. Den diagnostiske programmet kan brukes til å feilsøke ulike problemer med operativsystemet som brukes på laptop, samt BIOS problemer. Selskapet har imidlertid ennå ikke har gitt et nivå av støtte brukerne føler er tilstrekkelig for visse problemer med sin bærbare maskin.

Repair

Når det gjelder problematisk tastaturet funksjoner, den beste måten å løse disse er ved å erstatte den problematiske tastaturet med en ny. Dette er fordi den interne kontroller av tastaturet har allerede satt seg fast og kan ikke lenger fast ved hjelp av ren reparasjon. Blå skjerm blackouts, i mellomtiden, kan spores tilbake til BIOS problemer, og dette kan løses ved å feste BIOS-innstillingene. Hvis blackouts fremdeles forekommer tilfeldige tider, men kan dette innebære en LCD problem og kan repareres ved hjelp av LCD utskifting.

Kostnader

I motsetning til andre bærbare datamaskiner, der deler er vanlig og kan bli erstattet med generelle tilbehør , Fujitsu datamaskiner følger en bestemt design gitt av selskapet, og dermed kan de ikke være riktig reparert av ikke-Fujitsu anbefales teknikere. Kostnadene for reparasjon, men er ganske dyrt, med kostnader som varierer fra $ 150 til $ 500 per 202C avhengig av skade av den bærbare datamaskinen. Det tar også 6 til 8 uker for den bærbare datamaskinen til service av selskapet.

Vedlikehold

Gitt at Fujitsu bærbare PC-er ansett å være blant de mest delikate av bærbare merkevarer, den beste måten å forebygge problemer oppstår er ved å praktisere riktig vedlikehold. Tastatur jamming og LCD saker kan komme som et resultat av overoppheting, så det er viktig å sørge for at du bruker laptop kjøling pads for å holde datamaskinen godt ventilert mens du bruker. BIOS problemer kan forebygges ved å stikke til konfigurasjonsoppsettet levert av selskapet, slik at diagnostiske problemer kan lett løses når den bærbare datamaskinen er sendt til reparasjon.


Copyright © 2011