Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å fjerne symantec email proxy popups

Postet av : Magnus Ekblad

Symantec er en kvalitet antivirusprogram som skanner datamaskinen og beskytter deg mot potensielle virus og spionprogrammer. Noen mennesker har en e-skanner som en del av deres antivirus-pakke, og noen ganger vil du få bombardert vil tonnevis av pop-ups sa, "Symantec Email Proxy ikke kan skanne e-postmeldinger fordi nettverket ikke er riktig konfigurert. " Dette kan skyldes et virus som har infiltrert datamaskinen, eller en konflikt med Symantec e-beskyttelsen programmet. Deaktivering av utgående e-skanneren vil stoppe disse pop-ups.
en.
Kjør Norton antivirus programmet.
To.
Gå til alternativer-menyen og Velg fanen merket "Norton Antivirus". . (merk: dette trinnet er bare nødvendig for personer som kjører mer komplette pakker av Norton Antivirus)
3
Velg "Email"-kategorien på venstre side av menyen.
fire.
Finn "Scan Utgående e-post" og deaktivere den. Det vil være en boks ved siden av dette alternativet, bare sørg for at den ikke er merket. Trykk "OK"-knappen nederst på menyen for å lagre disse innstillingene.
Fem.
Noen ganger kan en "Protection Alert" vil pop-up som gir deg muligheten til å permanent lagre innstillingene . Sjekk denne boksen og velg "OK. "
6.
Start datamaskinen på nytt for at endringene skal tre i kraft.

Tips og advarsler


  • Selv om dette vil stoppe advarsler fra spratt opp, kan det ikke rette på de grunnleggende problemet. Du bør likevel deaktivere Systemgjenoppretting-alternativ, oppdatere Norton Antivirus-programmet, og kjører en full system scan for å sikre at det ikke er et virus som lurer på datamaskinen.
    
    Copyright © 2011