Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å reparere et utilgjengelig flash-stasjon

Postet av : Annika Hultén

Noen ganger dårlige ting skjer med gode harddisker. Hvis du har brukt datamaskiner for en stund, vet du at synkende følelsen av frykt som du får når du blir fortalt at en disk ikke kan leses, at data på det kan være skadet eller mangler. Med kraften i teknologien, er flash-stasjoner blir større, raskere og mye mer fremtredende i bruk rundt om i verden. Deretter, feil er mer vanlig også. Her er noen enkle trinn som kan hjelpe deg med å reparere et utilgjengelig flash-stasjon

Du trenger:.
Flash-stasjon.
En datamaskin som kjører Windows XP eller Vista.


en.
Sett inn flash-enheten inn i datamaskinen og vent til beredskap (hvis noen) slutter å blinke. Hvis en melding dukker opp på skjermen som spør om du vil formatere stasjonen --- klikker "nei".
To.
Venstre klikk på "Start"-knappen, deretter til venstre klikk på "Min datamaskin" eller "Computer. " Du bør se ikonet for flash-stasjonen er oppført. Hvis du ikke gjør det, hopp til trinn fem. Høyreklikk på stasjonen og velg "Properties".
Tre.
Et vindu vil åpnes opp som viser egenskapene for flash-stasjonen. Du kan også se et sektordiagram ikon som angir fulle /tomme status. Klikk på fanen øverst i dette vinduet som sier "Tools".
Fire.
Klikk "Søk nå" knappen under "feilsjekking" for å starte Windows feilkontroll stasjonen. Du vil få et vindu som dukker opp som spør om du vil at Windows skal fikse eventuelle feil som er funnet, sjekk at boksen også som boksen for "Søk etter og forsøk å reparere skadede sektorer," klikk "Start". Hvis Windows klager over å ikke kunne lese stasjonen eller ønsker å formatere den først, klikk "Nei"
Fem.
Hvis trinnene i Windows mislyktes, den endelige mulighet er å bruke kommandoen struktur under Windows for å prøve å fikse den stasjonen manuelt. Klikk på" Start "og deretter type" cmd "i søkefeltet eller kjører området for å åpne opp en ledetekst
6
Finn frem til din flashdisk's katalog ved å skrive i sin stasjonsbokstav etterfulgt av et kolon. . : for eksempel" k : "Hvis du ikke kjenner din kjøre brev, eksperimentere for å finne det som starter med bokstaven" E "hvis du har en enkelt CD-ROM i maskinen din (som vanligvis er" D "). Gå ned i alfabetet til du får meldingen: "The System Kan ikke finne det Drive spesifiserte. " Den siste stasjonsbokstaven du fikk er sannsynligvis din flash-stasjonen.
7.
Skriv inn "chkdsk" i ledeteksten og venter på sjekken å fullføre (det bør være ganske rask). Hvis sjekke disken finner feil, vil det tilby å fikse dem. Velg "y" i ledeteksten, og det vil reparere stasjonen.

Tips og advarsler


  • å unngå skade på flash-stasjon, bruke stasjonen's "mate" alternativet i stedet for bare å ta den ut av datamaskinen.
    
    Copyright © 2011